VV4: Durva indulatok! Elszabadult a pokol a villában

VV Éva VV Alekosz VV Anikó balhé kihívás VV Gigi VV Olivér VV Zsófi VV Jerzy Való Világ 4 párbaj taktika veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa teljesen kettészakadt: mérhetetlen düh, üvöltözés, obszcén szavak és sírás jellemezte a kihívás utáni szombat estét. Elkezdődött az igazi küzdelem a győzelemért.

Olivér újabb dobása

Egész nap ment a latolgatás, hogy az örök ábrándozó Alekino vajon kit választ párbajellenfelének. A villa megosztó személyisége, Olivér a tőle már megszokott módon ismét hozta a formáját, és az esélyeseket próbálta "paráztatni". Ki más, mint a törtető Éva volt a bűntársa ebben a taktikázásban. Céljuk az volt, hogy az esti kihívás folyamán Laci, a testvérpár és a naiv Zsófika kissé feszélyezve érezze magát, és az okostojás döntése mindenki számára meglepetés legyen.

A nap folyamán egy bírósági tárgyalás keretében kellett eljátszani, hogy Aleknak kit kellene kihívnia párbajra. A négy villalakó - Gigi, Béci, Laci, Zsófi - közül végül Gigit találta "bűnösnek" az esküdtszék, akivel szerintük a görög amorózónak meg kéne mérkőznie. Az ítéletet a csípős nyelvű Éva mondta ki, de a villa törzsfőnöke, Oli irányította a szálakat a háttérben. A pimasz lakó valamiért nem tud megülni a fenekén, amit a villa fekete démona, Anikó sem hagyott szó nélkül.



Feje tetején a villa-hierarchia

Zsófi kissé elvetette a sulykot, és túljátszotta "királylányos" szerepét. Ugráltatott és kihasznált mindenkit, visszaélt hatalmával. Élvezte, hogy másokat "csicskáztat", és büntetni akarta a számára nem kívánatos embereket. Megállás nélkül affektálva, cérnahangon kereste az áldozatait villatársai közül. Kihúzta a gyufát egyes embereknél, főleg az egykori barátnőjénél, Évánál. Persze a naiv királylány teljesen máshogy látja a dolgokat.

Hatos fogat

Gigi, Béci, Zsófi, Jerzy, Laci, és Anikó alakított egy új csapatot az összetartás végett, illetve a négyes klikkesedés ellen, amit a plasztikcica Szandika, a vagány Olivér, a törtető békéscsabai lány és a görög Okos Tóbiás alkot. A csapatjáték szabályokkal járt, szinte pontról pontra szedték, hogy ki kire főz, ki miből ehet, hány négyzetmétert takarítanak, és melyik oldalon aludhatnak, vagy éppen ki kivel beszélgethet. Egy dolgot azért elfelejtett ez a hat ember: itt mindenki mindenkinek az ellenfele és a riválisa, hiszen csak egy ember lehet az, aki elviheti a felbecsülhetetlen főnyereményt, és nem hatan fognak besétálni kézenfogva a döntőbe.

Puskaporos hangulat a villában

Alekosz a tegnapi kihíváson kifogástalan "szónoki" beszéddel örvendeztette meg a tévénézőket. Miután jól ismert stílusában megszólította az összes villalakót, úgy tűnt, Jerzy kezére teszi majd a zöld kendőt. A szépfiú megszeppenve nyújtotta a karját, amikor az utolsó pillanatban Alek mégis Zsófihoz fordult, és őt hívta párbajozni. A szőke lány pedig kitörő örömmel fogadta a görög választását. A falkavezér Olivér a kihívás után elárulta, hogy ők egy hete tudják, hogy az álszent Szöszit viszi ki barátja, s hogy eddig taktikáztak és szították a balhét.


Kedves Olivér, ha hallgattál volna, talán bölcs maradtál volna, mivel ezzel a kijelentéssel orbitális botrány bontakozott ki szinte azonnal a villában. Anikó és Éva is összeugrottak, és kígyót-békát üvöltöttek egymásra. Természetesen a szende szűz Zsófika sem maradhatott ki a balhéból, ami az este folyamán csak tovább fokozódott.


Bereczki Hajnal

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.