agglegény szívtipró házasság George Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nincs az a nő, aki miatt George Clooney újra oltár elé állna - a szívtipró színész ugyanis erőteljesen elzárkózik a házasság gondolatától.

Hiába is várjuk, hogy George és Elizabetta Canalis is csatlakozzon a jelenlegi hollywoodi eljegyzési és bababejelentési őrülethez - a szerelmeseknek eszük ágában sincs egybekelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nemrég egy interjúra a színészt édesapja is elkísérte, aki bevallotta, már nagyon vágyik arra, hogy fia elvegye olasz kedvesét. George apja, Nick ugyanis ötven éve boldog házasságban él nejével, Ninával, és szeretné, ha fia is megállapodna végre. A szívtipró színész a követezőket reagálta édesapja álmaira: ,,Nem akarnék csalódást okozni, de egyszer már voltam nős, és azt hiszem, ezzel rövidre zártam a házasságkérdést." George 1989-1993 között élt házasságban, neje Talia Balsam színésznő volt, aki a mostanában a mozikba kerülő Csak szexre kellesz című vígjátékban alakítja Natalie Portman édesanyját.

Clooney és Elizabetta 2009 óta randevúznak - az olasz szépség ezzel nők millióinak vágyálmát törte darabokra, hiszen a színész hosszú évek óta a legkapósabb agglegények közé tartozik. Az Amerikai című film sztárja mostanában a jótékonykodásban is kiveszi a részét - nemrég egy Szudánban tett látogatása során maláriás lett, de már meggyógyult a betegségből.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Drámai fesztivál Malajziábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110122-malajzia-thaipusam-fesztival-januar-vege.htmlDurva! Felszakadt Kelemen Anna szája!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110121-kelemen-anna-szaja-felszakadt.htmlKökény Attila már régebben is sztár lehetett volnahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110121-cserhati-zsuzsa-felfigyelt-kokeny-attilara.htmlTakács Nikolasnak nem kell VV Ildi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110121-nikolas-kikosarazta-vv-ildit.htmlMegdöbbentő! A szexszel így hosszabbíthatod meg az életed!http://www.life.hu/szeress/szex/20110121-szex-az-aktiv-szexualis-elet-a-hosszu-elet-titka.htmlMeddig bírhatják szex nélkül a villalakók? Videóhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110121-meddig-birhatjak-szex-nelkul-a-villakok-video.htmlHernyótetem potencianövelésrehttp://www.life.hu/szeress/szex/20110120-potencianovelo-himalaja-viagraval.htmlÍgy kaphatsz meg egy pasit - tippek egy szívtiprótólhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110120-parkapcsolat-igy-kaphatsz-meg-egy-pasit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.