Ambrus Zolinak néhány éve komoly balesete volt, a felépülése lassan és küzdelmesen sikerült, de alig telt el egy év, máris belevetette magát a munkába.

Az Irigy Hónaljmirigy tavaly ünnepelte a húszéves jubileumát, így egymást követték a rendezvények, a koncertek, az események, amelyet Ambrus Zoli becsülettel végigcsinált. Most azonban úgy tűnik, Zoli mégsem bírta a hajtást, és egy időre visszavonul a nyolcas életéből - tudtuk meg a Blikkből.

www.irigy.hu

"Az események forgataga kifárasztott, nem fordítottam elég figyelmet az egészségem megőrzésére. Szeretek távlatokban gondolkodni, így az egészségem megóvása, valamint az elkövetkezendő 20 éves zenekari munkám érdekében a 2011-es évet a pihenésnek, teljes feltöltődésnek szentelem. Ezért egy időre elvonulok a közszerepléstől, a színpadi munkálatoktól, a média pörgéséből, és a háttérből folytatom a kreatív és szakmai munkát a fiúkkal. Azért mondom mindezt el, hogy megelőzzem az olyan találgatásokat, miszerint feszültség lenne a csapaton belül. Erről szó sincs, csak az autóbalesetem miatt az egészségemre ennél több időt kell fordítanom, ami az elmúlt év alatt teljesen elmaradt, és egy ilyen húzós év után egy kis kikapcsolódásra van szükségem" - írta Ambrus Zoli  a közleményben.

Persze a mirigyek így is nyolcan maradnak, Csarnoki "Atom" Anti ugrik be Zoli helyett.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Kállay-Saunders András megbirkózik Takács Nikolasszalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-kallaysaunders-andras-megbirkozik-takacs-nikolasszal.html Újra szingli lett a Barátok közt sztárja!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-balogh-edina-szakitott-kedvesevel.html Akcióhősök, ha összefutnakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-jason-statham-sylvester-stallone-es-donald-sutherland-a-mestergyilkos-bemutatojan.html Ismét babát vár a magyar színésznő!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110126-gubas-gabi-allapotos.html Hogyan alakul ki a trombózis? Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110127-hogyan-alakul-ki-a-trombozis-video.html Öngyilkos lett a halál angyalahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-ongyilkos-lett-a-halal-angyala.html Hiába kiáltozott, nem segítettek - Kórházi WC-ben szült egy nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-hiaba-kialtozott-nem-segitettek-korhazi-wcben-szult-egy-no.html Új fegyver a malária ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-ugy-fegyver-a-malaria-ellen.html