Brad Pitt örökbefogadás béranya Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szinglik koronázatlan királynője a korábban felmerült hírekkel ellentétben elutasítja az örökbefogadást és a béranyaságot.

Az egykori Jóbarát szóvivője elmondta, Jennifer nem fogad örökbe mexikói árvát. Bár a színésznő korábban többször is bevallotta, nagyon vágyik egy babára, a híresztelésekkel ellentétben nem tervez örökbefogadást, és a béranyaságot is elutasítja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A komika szóvivője így nyilatkozott a Star magazinnak: "Jennifer nem adoptál mexikói árvát, óvodát sem nyit otthon, és béranyát sem fogadott. Mindez pusztán fikció."

Az exférj újratöltve című film sztárja feltehetően még mindig az újabb igazira vár, és nem viseli könnyen, hogy míg exférje - Brad Pitt - családja egyre csak gyarapodik, ő negyvenegy évesen a karrierjén és néhány félresikerült hódításán kívül nem sok mindent tud felmutatni...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Kállay-Saunders András megbirkózik Takács Nikolasszalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-kallaysaunders-andras-megbirkozik-takacs-nikolasszal.htmlÚjra szingli lett a Barátok közt sztárja!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-balogh-edina-szakitott-kedvesevel.htmlAkcióhősök, ha összefutnakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-jason-statham-sylvester-stallone-es-donald-sutherland-a-mestergyilkos-bemutatojan.htmlIsmét babát vár a magyar színésznő!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110126-gubas-gabi-allapotos.htmlEzt tedd, hogy olyan légy, mint Carrie Bradshaw!http://www.life.hu/szeress/szex/20110127-magyarorszag-igy-elnek-a-mai-szinglik.html10 üvöltő jel, hogy a pasid elhagyni készülhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110125-10-uvolto-jel-hogy-a-pasid-elhagyni-keszul.htmlSzex nélkül évekig - Te meddig bírnád?http://www.life.hu/szeress/szex/20110124-szex-nelkul-evekig.htmlMegdöbbentő! A szexszel így hosszabbíthatod meg az életed!http://www.life.hu/szeress/szex/20110121-szex-az-aktiv-szexualis-elet-a-hosszu-elet-titka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.