sírógörcs VV Alekosz VV Gigi VV Olivér büntetés plasztikcica VV Zsófi VV Jerzy Való Világ 4 VV Szandika mangalica lovaglás esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandikának "elgurult a gyógyszere": a szőke ciklont megviselte, hogy leesett a lóról, és ez majdhogynem 24 órára ismét kivonta őt a forgalomból. Az ügyet túldramatizálta, és többször sírógörcsöt kapott.

Szandikát ledobta a ló

A villalakók kollektívan letekertek 200 km-t a szobakerékpáron, amiért jutalomban részesülhettek. Két program közül lehetett választani: gokartozás vagy lovaglás. Az utóbbin Éva, a lovak szerelmese, Szandika, Jerzy és Anikó vett részt. A plasztikcica azonban egy váratlan pillanatban leröpült a lóról, és a frászt hozta Évára, amikor is az eset után hirtelen "elvágtázott" szégyenében. Jerzy próbálta megfékezni "Szandibandit", hogy ne rohanjon ki a világból.


Őrült mangalicakergetés

A lovasok táborának ismét lehetősége volt a "villadella" gyarapítására. A mangalicák nyakában lévő szalagokat kellett megszerezni, amiket később beválthattak játékpénzre. Nagyon helyesek és egyszerre komikusak voltak, ahogy a villalakók a mangalicák után vetődtek az elkerített karámban.

Szandika megállás nélkül zokogott

Miután a lovagló brigád visszatért a luxusbörtönbe, társaik kedveskedtek nekik egy rögtönzött helyszíni tudósítással. A plasztikcicát a történet felelevenítése nagyon érzékenyen érintette, és ismét sírógörcsöt kapott. Nem tudja feldolgozni, hogy ledobta a ló, és úgy érzi, abban is csődöt mondott, amihez valóban ért. Hűséges barátja, Oli nem értette meg a nyűgjét, több-kevesebb sikerrel próbálta helyrebillenteni a lelkileg megtört lányt.
Míg Szandika hisztizett, a villa turbékoló párja büntetést kapott a búcsúzáskor váltott forró ölelés és csók miatt, ami Gigi kórházba menetelekor történt. Nem tartották be a 2 méter távolságot, így újabb 48 óráig nélkülözniük kell egymás közelségét.

Okostojás versus Naiva

Itt az ideje, hogy a két szurkolótábor kampányoljon a választottja mellett. Zsófi táborát a Rácz testvérpár, Laci és Anikó hűen erősíti. Viszont a problémás Zsófi nem találja a helyét. Tele van már ideggel, flegmán beszél az őt támogató társaival, és szinte szétzilálja saját csapatát. Lehet, hogy a vesztét érzi?



Az Alekoszt buzdító csapat kiegészült két szépfiúval is: Jerzyvel és Gombival. Olivér pedig kitalálta legjobb barátja kampányszlogenjét, miközben Szandika bemondta az unalmast, és a szobában feküdt ahelyett, hogy segített volna hű barátainak. A többiek ezt nem is hagyták szó nélkül, mivel rosszulesett nekik a szőke plasztikcica viselkedése.

Alek és Zsófi egy ágyban?

A nézők ismét szavazhattak az interneten, így a két párbajozónak az éjszakát a nyugiszobában, kettesben kellett volna eltölteniünk. Igen ám, de Zsófi a háta közepére nem kívánja a görög szoknyapecért, és az utolsó napjait nem a szexre éhes fiúval szeretné eltölteni. Önkényesen kijelentette, hogy nem alszik az érdi biztonsági őrrel, pedig Alekino már fente a fogát Zsófira, hátha "összehoznak valamit". Az álszent lány mindenesetre ejtett pár krokodilkönnyet emiatt és már felkészült az esetleges megtorlásra is.

VV Lacitól retteghetnek a villalakók!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-vv-laci-elete-komoly-veszelyben-volt.htmlGigit kórházba kellett szállítani!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-gigit-korhazba-kellett-szallitani.htmlSarka Kata: Hatalmas lett a cicim!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-sarka-kata-mellkisebbito-mutetre-keszul.htmlCiki a tetoválás a tinik körében?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110128-tinedzserek-es-a-tetovalasi-szokasok.htmlCharlie Sheent azonnal kórházba kellett vinni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-charlie-sheen-sulyos-betegseggel-korhazba-kerult.htmlZsenik betegsége: a diszlexiahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110127-zsenik-betegsege-a-diszlexia.htmlSzexéhes neje elől a rendőrségre menekülthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110127-szexehes-neje-elol-a-rendorsegre-menekult.htmlKizsákmányolt női testek - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110127-caroline-berger-nemet-pornosztar-belehalt-a-hatodik-mellnagyobbito-mutetjebe-.htmlSzűcs Judith újra szerelmeshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-vegre-ratalalt-a-szerelem-szucs-judithra.htmlJennifer Aniston nem akar gyereket?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-jennifer-aniston-nem-akar-gyereket.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.