hiszti lovarda plasztikcica Való Világ 4 VV Szandika kiborult Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajtóvadászattal zárult a villalakók kinti programja, mivel Szandika ismét kiborult, és megpróbált megszökni a lovardából.

Szandika, Éva, Anikó és Jerzy jutalomból mehetett el lovagolni, miután sikerült teljesíteniük a nézők által megszabott kétszáz kilométeres Tour de Villát, vagyis a bicikliversenyt. Szandika felült a lóra, vágtázni kezdett, de valószínűleg a bizonyítási kényszer hatása miatt nem tudta uralni a lovat, aki ledobta őt.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Szandit a kudarc annyira elkeserítette, hogy amint felpattant, minden erejét összeszedve szaladni kezdett a többiek elől, valószínűleg annyira szégyellte magát, hogy nem mert a szemükbe nézni. Persze a nyomába eredtek, így lett a lovaglós programból egy Szandika hajtóvadászat - értesült a Blikk. Jerzynek végül csak sikerült rávennie a plasztikcicát, hogy ne rohanjon ki a világból, de őt annyira megviselték a történtek, hogy a villában újra kiborult, egy plédet húzott a fejére, és úgy zokogott egész este.

VV Lacitól retteghetnek a villalakók!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-vv-laci-elete-komoly-veszelyben-volt.htmlGigit kórházba kellett szállítani!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-gigit-korhazba-kellett-szallitani.htmlEljegyezték Lady Gagát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-lady-gaganak-megkertek-a-kezet-de-jegygyurure-mar-nem-futotta.htmlÚjra szingli lett a Barátok közt sztárja!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-balogh-edina-szakitott-kedvesevel.htmlVV4: Több szereplő is nemi erőszak áldozata letthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-valo-vilag-4-tobb-szereplo-is-nemi-eroszak-aldozata-lett.htmlVV4: Alekosz ismét kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-alekosz-es-laci-osszevesztek.htmlPandát kapott Sebestyén Balázs Kínából!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-pandaval-lepte-meg-balazsekat-kasza-tibi.htmlDöbbenet! Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel 18+http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-lebukott-a-valovilag-muvesznoje-elokerultek-sokkolo-folytogatos-szexfotoi.htmlVV4: Már a fiúk is sírnak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-valo-vilag-4-oliver-es-beci-is-sirva-fakadt.htmlVV4: Egymás ellen fordulnak a Rácz testvérek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-egymas-rivalisa-lehetnek-a-valovilag-4-testverparja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.