színész harmincadik Justin Timberlake Jessica Biel Grammy-díjas születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, hogy az egykori Mickey Mouse Club gyereksztárja január 31-én ünnepli harmincadik születésnapját.

Justin Timberlake mostantól a harmincasok táborát erősíti. Az amerikai pop/r&b-énekes, dalszövegíró, zeneszerző és lemezproducer már színészként is bizonyított, és sikeres karriert futott be.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az N' Sync fiúegyüttes egykori tagjának soha nem kellett a szomszédba mennie egy kis humorért, és énekesi karrierje már most elismerésre méltó, hiszen Justin már hat Grammy-díjat is a magáénak tudhat. 2002-ben jelent meg első, bemutatkozó szólóalbuma Justified (Indokolt) címmel, melyből több mint 7 millió darab talált gazdára világszerte. Következő szólóalbuma a FutureSex/LoveSounds 2006-ban jelent meg olyan remek zeneszámokkal, mint a SexyBack, a My Love vagy a What Goes Around és az Until the End of Time.


2007 májusában létrehozta saját kiadóját, a Tennman Recordsot. Színészi munkáit is egyre jobban elismerik: legutóbb A közösségi háló című filmben nyújtott remek alakítást. Több híresség is megfordult már a sármos énekes ágyában: Britney Spears, Cameron Diaz és Alyssa Milano után jelenleg Jessica Biel színésznővel él együtt, akivel már 2007 januárja óta alkotnak egy párt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.