Sorra buknak le a VV4 szereplői!

Zsófi Való Világ 4 műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét szerencsét hozott a villa kulcsfigurájának, Alekosznak a narancssárga ing, akárcsak a beszavazóshow-n. Így a naiv budaörsi lánynak kellett hazatérnie szeretett családjához, aki barátnője elmondása alapján teljesen más arcát mutatta a villában.

Torkokban dobogó szív, ökölbe szorított kéz, nedves homlok és megfeszült végtagok - a VV4 párbaja alatt percről percre nőtt a feszültség a versenyzők és a szurkolók között.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub



A rajongótábor 70-30%-ra oszlott Alek javára. Sőt mi több, egy 5 éves kislány is bőszen próbált szóba elegyedni a görög amorózóval. A párbajozók jelbeszéddel próbáltak kommunikálni a hozzátartozóikkal, még a szünetben sem volt lehetőségük az ölelésekre, pacsizásokra. Mindenki ott volt, aki számít.



Tippünk:
Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel!




Emlékeznek? A párbaj győztese, Alekosz, amikor Zsófi bekerült a villába, azt mondta: "Naivan jött be, de mire kimegy, nem lesz naiv". Az érdi fiatalembernek bejött a jóslata, hiszen a szőke szépség úgy érzi, hogy sokat tanult a villán belül, és "felnőtt". Elárulta, hogy szeretne egy saját butikot, saját tervezésű ruhákkal, és reméli, hogy az itt szerzett ismertség majd meghozza ennek a gyümölcsét.


Naivként ment be, ám mégis az "álszent" és "vígszínház" titulus ragadt a villa legfiatalabb lakójára. Zsófi barátnőjétől megtudtuk, hogy alig ismer a lányra, akivel szinte sülve-főve együtt vannak. "Zsófi egyáltalán nem ilyen naiv, mint ahogyan a villában mutatja magát, ő nagyon bevállalós, szeret bulizni, és kacérkodni a férfiakkal. Szerintem részéről ez egy színjáték, egy felvett stílus" - tette hozzá Zsuzsi, aki pár éve ismeri a párbaj vesztesét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.