pornószínésznő Charlie Sheen pornó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész néhány napja ismét kirúgott a hámból - kórházba kellett szállítani, és pénztárcája is jócskán bánta a harminchat órás duhajkodást.

Múlt csütörtökön szállították kórházba Charlie Sheent, mert a színész előzőleg majd' két napig bulizott saját házában alkohol, kokain és jó néhány pornószínésznő társaságában. Charlie szervezete nem bírta tovább a hosszú hónapok óta tartó orgiákat.

AFP
AFP

Kacey Jordan, az egyik felnőttfilm-színésznő így nyilatkozott a partiról: "Charlie fogadott velem, hogy simán az asztal alá iszik engem. Azt is mondta, hogy én vagyok a hiányzó darab az ő pornó-famíliájában."

A hölgy azt is elárulta, hogy igen sok alkoholt és kokaint is elfogyasztottak a színésszel, aki végül egy több mint hatmillió forint értékű csekkel honorálta őt - Kacey persze azonnal készpénzre váltotta ,,fizetségét." Charlie Sheen pénteken megkezdte a rehabilitációt - immár sokadjára...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.