szerelmes Való Világ valóságshow féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik az élet a villában: Éva, az egykori pánikbeteg lány szeme szinte vérben forgott egy ébresztés miatt, közben plasztikcica barátnője majdhogynem szerelmet vallott Olivérnek.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Éva dührohamot kapott

A törtető lány újfent bal lábbal kelt fel. Nem volt ínyére felébredni, mikor Jerzy finoman ébresztgette társait. A szépfiú és a göndör hajú lány egymásnak esett, pontosabban "fürtöske" kelt ki magából. A nagyszájú lánynak mindegy volt, ő az élő fába is belekötött tegnap reggel.


Keleti Andi tisztaságra neveli a lakókat

A reggeli műsorvezetője volt a villalakók meglepetésvendége. Ám nem táncolni érkezett a luxusbörtönbe, hanem azért, hogy egy kis rendszeretésre és takarításra nevelje őket. Akárcsak a katonaságban, a lakók vezényszóra álltak vigyázban, és teljesítették Andi minden egyes parancsát. A tüzes vörösben nem csalódhattunk, mint egy házsártos anyuka úgy egyengette a "gyerekek" életét. Kimondottan a dohányzásról tartott többször is kiselőadást.


Oli és Ani kalandja

Ismét eljött a mókai deje, szuperhősnek öltöztek a villalakók. Abszolút személyre szabott karakterek születtek. Olivér repülőtehén volt, Anikó fekete özvegy. A kettő közel sem fért össze, de a két fiatal egy játék során heves flörtölésbe kezdett, ami miatt a szilikoncsoda nemtetszését fejezte ki, s féltékenységi jelenetet rendezett.


A szexre éhes dublőrnek feltámadt a lelkiismerete, miután Szandika őszintén bevallotta barátjának, hogy volt olyan pillanat a villalét alatt, amikor férfiként nézett rá. Bár semmi oka nincs rá, kicsit a szívére vette a lányok poénjait és úgy döntött, hogy nem akar tovább "bűnben" élni. Szereti kedvesét, Enikőt, és esze ágában sincs semmilyen formában őt megalázni, megsérteni.



De nehéz az iskolatáska...

Most ugrik a majom a vízbe. Elkezdődik az iskolahét. Hétfőtől minden délelőtt öt tanítási órán kell részt venniük a lakóknak, sőt még házi feladatot is kapnak. Sokaknak fejfájást okozott a hír, például a duzzadt ajkú Szöszinek és az okoskodó görögnek. Szandika butának tartja magát, és tart a szégyentől. Alek inkább a tanítónő külső adottságaira kíváncsi, mint a tananyagra. Mindenki más óriási lelkesedéssel várja az első tanítási napot.

Bereczki Hajnalka

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




VV4: Lopás és forró erotika a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-vv4-oliver-meglopta-tarsait.htmlSorra buknak le a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-vv4.htmlVV4: Olivér feladta a versenyt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110129-vv-oliver-nem-vett-reszt-a-gokartversenyen.htmlVV4: Ledobta a ló Szandikát, aki kikészült újra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-ledobta-a-lo-szandikat-aki-kikeszult-ujra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.