VV Alekosz VV Anikó iskola VV Olivér Való Világ 4 tanuló VV Béci nyomulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Anikó felöntött a garatra, kedveskedett egy kicsit az érdi biztonsági őrnek, aki egyértelmű jelnek vette a lány közeledését. A lány ezt jobban meggondolhatta volna, ugyanis a görög amorózó megállíthatatlan, s becserkészni készül a villa fekete szépségét.

Becsengettek

Elkezdődött az iskolahét, a fiatalok újra padba ültek, és magukra öltötték a kék köpenyt. Kezdődhet a körmölés, magolás, puskázás. Szandika szemtelenkedett, Alekosz csajozott, Éva remekelt, a többiek árgus szemmel figyeltek. Ám nem volt mindenki jó fej az első tanítási napon. Plasztikcica és Jerzy "lekésték a buszt", 10 perc késéssel estek be a tanórára, ráadásul a szöszi sokszor nem tudott lakatot tenni a szájára. Először mindenki kissé zavartan kezelte a helyzetet, majd vidáman szippantották magukba a tudást, amit szakszerű tanárok adtak át a villalakóknak. Mint a kisangyalok, úgy kuksoltak a padokban.

Gólyaavatás

Őrültebbnél őrültebb dolgokat találtak ki egymásnak a lakók, mint például a gólyaavatás. Volt itt kakaóivászat tampon segítségével, borsókeresés a tejszínhabban, almaleverés foggal és egyéb bolondság. Évából ekkor megint kijött az állat, képtelen elviselni a vereséget.

Gólyabál

A stréberek tanultak, a léhűtők ittak és buliztak. A fekete démon, Ani kissé a pohár fenekére nézett, és rájött, hogy neki és a villa rendíthetetlen hódítójának levelezni kéne, nem pedig beszélgetni. Alekino természetesen ezt jelnek vette, Oli pedig tovább építette barátjának kártyavárát, csak aztán nehogy összedőljön és barátja megsérüljön.

Olivér, a taktika atyja

Olivér különös taktikázásba kezdett, próbált mindenkit meggyőzni, hogy a legközelebbi kiválasztáson a jelet rá tegyék, és annak is hangot adott, hogy Bécit vinné ki és kinn is hagyná. A vagány srác megkörnyékezte a befolyásolható szépfiút is, aki most az egyszer a sarkára állt, és ellenállt a villa törzsfőnökének. Eddig úgy tűnik, hogy hű követőit, név szerint Szandikát, Évát és a görög okostojást sikerült meggyőzni. Ám Alek nem szeretné harcba küldeni a társát, és nem akarja a véletlenre bízni, hogy vajon tovább játszhat-e a falka vezérhímje, avagy sem.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.