Szíj Melinda élő adásban sírta el magát

zokogás sírás kiborult paródia Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyek közt tört ki Szíj Melinda egy reggeli műsor elején, aki úgy tűnik, lassan kezd teljesen összeroppanni.

Már a tehetségkutató műsor alatt támadták viselkedéséért, azóta azonban csak romlik a helyzet. Nemrég ugyanis a Bagi-Nacsa páros szilveszteri műsora után Hajdú Péter sem kímélte a Megasztár csillagát és kíméletlenül kiparodizálta.

TV2 press
TV2 press

A reggeli adás műsorvezetői, Demcsák Zsuzsa és Vujity Tvrtko értetlenül álltak Melinda sírógörcse előtt. Az énekesnő ugyanis arra sem tudott válaszolni, hogy miért borult ki, csak hüppögött - értesült a Blikk. "Nem tudom, semmi" - próbált újra megszólalni Melinda. "Én nem magyarázom magam senkinek! A Jóisten ismer engem! Mindenkinek joga van a szuverén véleményéhez. Én nem vagyok az igazság bajnoka, én nem harcolok."



A műsorvezetők a szintén vendég Joshi Bharathoz fordultak, hátha ő meg tudja menteni a helyzetet. "Melinda most alapvetően a paródia és Hajdú Péter miatt van kiakadva, de az tény, hogy eleve nagyon érzékeny lélek, tele kisebbségi komplexusokkal. Sajnos egyelőre képtelen elfogadni, hogy ő azzal, hogy jelentkezett ebbe a műsorba, és ilyen sokáig eljutott, előtérbe került. Mindig azt nehezményezi, hogy nemcsak az éneklésével foglalkoznak, hanem emberileg is kíváncsiak rá. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy a paródiát sem szabadna ennyire komolyan vennie, hiszen nem akárkiket figuráznak ki. Annak idején John Lennon és Yoko Ono is kapott ilyet. Tudnia kellene különbséget tenni" - tette hozzá Joshi Bharat.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szíj Melinda bepereli Hajdú Pétert?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-szij-melinda-bepereli-hajdu-petert.htmlSzíj Melinda-szatyor kapható!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110113-szij-melinda-divatot-teremt.htmlSzíj Melinda újból irodai munkás lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110104-szij-melinda-visszatert.htmlSzíj Melinda aggódik beteg édespjáért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-szij-melinda-aggodik-beteg-edespjaert.htmlVége! Szíj Melinda befejezte!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-vege-szij-melinda-befejezte.htmlKislánya született a rákból felépült színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-megszuletett-christina-applegate-es-martyn-lenoble-kislanya.htmlElhunyt Dopeman nagymamája ishttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-dopeman-nagypapaja-utan-most-elhunyt-a-rapper-nagyanyja-is.htmlKylie Minogue meddő lett?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-kylie-minogue-meddo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.