plasztikcica VV Szandika Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág szerkesztői levelet küldtek a szőke szilikoncicának - előfordulhat, hogy a lány hamarosan a kinti való világban találja magát?

A húszéves lány mostanában egészen megváltozott: semmiféle megmozdulásban nem akar részt venni, és minden, a villa szerkesztői által adott utasítást személyes sértésként él meg. Ez azonban súlyos büntetést vonhat maga után, mert a villa szabályzata szerint a játékosok kötelesek részt venni a feladatokban. Könnyen lehet, hogy ezzel a viselkedéssel a plasztikcica eléri, hogy kizárják a műsorból.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Szandika a viselkedésével a villalakóknál is lassan kihúzza a gyufát. Gigi elsőként akadt ki a szőkeségre, és tudatosan meg is szegett néhány szabályt, mert megunta, hogy a renitensek csak ritkán kapnak büntetést.

Éva sem tudja már sokáig elviselni a lányt: "Elegem van belőle, menjen haza, ha nem vesz részt a csapatjátékokban! Rendszeresen kivonja magát mindenből!" - fakadt ki a villa törtetője. Végül a villa szerkesztői figyelmeztető levelet küldtek Szandikának, amelyben közölték a lánnyal, hogy kötelező részt vennie a feladatokban.

Szandika szállásadója aggódik, hogy a lány netán nem szedi össze magát: "Én is észrevettem, hogy valami nem stimmel vele. Nem szabadna feladnia, hiszen most kezdődik csak igazán a játék" - vallotta Sándor a Blikknek.


Kiborulnak a lakók - meddig bírják a feszültséget?

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=kLkC97vlzBoHpHZ8

Ma este (február 2-án) a Life Magazinban:
Szmogriadó - Veszélyben az egészségünk
Gábor Zsazsa haldoklik? Megszólal a férje
Elveszett generáció - Miért nem találják helyüket a mai fiatalok?




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Alekosz a rosszkislányra nyomulhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-vv4-alekosz-a-rosszkislanyra-nyomul.htmlTáncoló medvebocshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110201-teli-alma-utan-a-medve-kijott-a-barlangjabol.htmlKylie Minogue meddő lett?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-kylie-minogue-meddo.htmlEva Longoria végleg megszabadult férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-eva-longoria-es-tony-parker-hivatalosan-is-elvaltak.htmlHalle Berry a gyermekéért harcolhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-halle-berry-a-gyermekeert-harcol.htmlStohl nem vállalja a Csillag születik vezetését!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-stohl-andras-visszautasitotta-a-csillag-szuletik-vezeteset.htmlNatalie megmutattahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110201-natalie-portman-terhessege.htmlVV4: Szandika szerelmes Olivérbe?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-vv4-szandika-szerelmes-oliverbe.htmlLopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.