házasság eljegyzés összeköltözés szerelem Megasztár Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár két felfedezettjének, Kállay-Saunders Andrásnak és a nyertes Tolvai Renátának őszinték az érzelmeik egymás iránt. Sőt, együtt képzelik el jövőjüket.

A sztárpár még a tehetségkutató műsor alatt szeretett egymásba, azonban Reni a nyereményházba már egyedül költözött be. Akkor úgy nyilatkozott, szeretne először kicsit egyedül élni, hogy megtapasztalja az önállóságot.

TV2 press
TV2 press

A "távolság" pedig a jelek szerint jót tett a kapcsolatuknak, hiszen az énekesnő most bevallotta, Kállay-Saunders Andrással akarja leélni az életét. Érzelmeik őszinték, és párjával már az eljegyzést fontolgatják - értesült a Bors.



"Talán túl őszinte voltam akkor az élő adásban. Ma már tudom, nem mindig jó, ha túlzottan kitárulkozik az ember, mert akár visszájára is fordulhat a mondanivalója" - mondta Reni, aki azóta is minden szabadidejét együtt tölti szerelmével. "Mindketten komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot, és szeretnénk, ha tartós maradna, ezért mindig, mindenben őszinték vagyunk egymáshoz, nincsenek tabuk köztünk."
Kállay Saunders András annyira biztos a szerelmében, hogy akár az egész életét leélné Renivel. "Minden a legjobban alakul közöttünk, még eljegyzésre is sor kerülhet, hiszen tökéletes összhangban vagyunk egymással. Soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő" - tette hozzá András.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.