Ördög Nóri és Bereczki Zoli a Csillag születik új műsorvezetői?

Tóth Gabi Détár Enikő Bereczki Zoltán Xantus Barbara Stohl András Ördög Nóra Csillag születik Sebestyén Balázs Ádok Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul az RTL Klub tehetségkutatója, a Csillag születik - így már mindenki azt találgatja, kik lesznek a műsorvezetők és a zsűritagok a nagyszabású show-ban. Íme, a Life.hu tippjei.

Sokan reménykedtek benne, hogy ismét Stohl András keresi majd a jövő kiscsillagait - a színész azonban nem vállalta a feladatot, mert nem akarja erősíteni az amúgy sem rózsás közhangulatot azzal, hogy feltörekvő tehetségekkel szerepelne együtt egy műsorban. Felmerül tehát a kérdés, hogy ki lehet Ördög Nóra új partnere - vagy netán a szépséges műsorvezető helyére is új arcot keres az RTL Klub?

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Végignézve a lehetséges jelöltek listáját, megállapíthatjuk, hogy Sebestyén Balázs az egyik legesélyesebb a műsorvezetői posztra. Ő és Nóra jó párost alkottak az X-Faktor alatt is, ráadásul Balázs ma talán a legnépszerűbb arc a médiában, így remek választás lenne az új tehetségek instruálására. Ő azonban igen elfoglalt a ValóVilággal, így több név is felmerül férfi fronton. Csonka András például évek óta Ördög Nóra partnere a Reggeliben, és mindig remekül egymásra tudtak hangolódni.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Bereczki Zoltán is szívesen vállalná a felkérést, hiszen ő nagyon otthonosan mozog a színpadon, ezért sok hasznos tanácsot tudna adni az ígéretes kiscsillagoknak. Ráadásul a műsorvezetés sem ismeretlen terep a musicalsztár számára: 2008-ban ő vezette Ördög Nórával a Szombat esti láz nagy sikerű show-műsort - ahol igen jó párost alkottak ők ketten. Így mi Zolira tennénk voksunkat...De Gönczi Gábort is el tudjuk képzelni a Csillag születikben, hiszen a Fókusz műsorvezetője laza, nyílt és tájékozott ember - így az ő neve is bekerül a ,,pakliba".


Női fronton kicsit könnyebb a helyzet: egyértelmű lenne, hogy a csatorna ismét legnépszerűbb arcát, Ördög Nórát bízza meg a feladattal, de az is lehet, hogy másvalaki mellett döntenek majd. Lilu számtalanszor bizonyította profizmusát, és bár őt lefoglalja a ValóVilág vezetése, nem elképzelhetetlen, hogy kompromisszumra jutna vele a csatorna. Keleti Andi is sokat szerepel újabban az RTL Klubon - többek között ő vette át Lilu helyét a Reggeliben, és a nézők is imádják természetességét. De ott van még Horváth Éva, aki korábban szintén nagy népszerűségnek örvendett, és minden bizonnyal elvállalná a Csillag születik vezetését. Persze nincs kizárva az sem, hogy az RTL egy hatalmas meglepetéssel lep meg bennünket...

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A zsűri összetétele továbbra is kétséges. Itt fontos, hogy több művészeti ág képviselői is pontozhassanak: színésznek, énekesnek, nagy tehetségeket felfedezett, tapasztalt mentornak és a divatban, illetve a tánc területén elismert hírességnek is szerepelnie kell a zsűriben. Korábban Fábry Sándor, Keleti Andrea, Falusi Mariann, Náray Tamás, Fáy Miklós, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja és Szirtes Tamás ültek az ítészek között. Mi nem bánnánk, ha Keleti Andi ismét megosztaná velünk kritikáit és építő észrevételeit, de a többieket nem sírjuk vissza. Ha elismert zenészt keresünk még a zsűribe, akkor jó választás lenne Zsédenyi Adrienn, de szívesen viszontlátnánk az X-Faktor két mentorát, Geszti Pétert és Malek Miklóst is. Détár Enikő is hiteles lenne zsűritagként: évtizedek óta van a pályán, színészi és zenei tehetsége pedig vitathatatlan, ráadásul évek óta a csatorna arcai közé tartozik. Hasonlóan karakán nő még Xantus Barbara, aki színházi és tévés terepen egyaránt kiismeri magát, ráadásul rendszeresen feltűnik az RTL Klub magazinműsoraiban is.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Hetedik érzékünk azt is súgja, hogy az ítészek között lesz fiatal, de elismert művész, aki lazaságával és friss látásmódjával visz új színt a műsorba: szerintünk Tóth Gabi - aki huszonhárom éves korára elmondhatja magáról, hogy több, mint öt éve van a magyar zenei élet élvonalában - nagyszerű választás lenne. Az sincs kizárva, hogy a 2007-as Csillag születik-ben feltűnt, és azóta is népszerű Ádok Zolira voksol majd a csatorna. Néhány napja pedig Erdélyi Mónika, a Mónika-show egykori műsorvezetője is titokzatosan nyilatkozott egy leendő munkájáról - netán őt kérte fel az RTL Klub a zsűribe?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.