Való Világ valóságshow kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szilikoncsoda az elmúlt pár napban folyamatosan megszegte a villa szabályait. Levélben értesítették, hogy kizárják a játékból, ám élettársa, Sanyi megmentette a helyzetet.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Laci és Éva sokkot kapott

Talán a hadat üzenő Oli sem ilyen reakcióra számított, amikor csínytevéseit galád módon elkövette. A villa dokijának tojást tört a tolltartójába, Éva füzetét szintén tojással kente össze, Jerzynek pedig hagymát tett a táskájába. Ez már nem játék. A stabilan álló dominó ekkor megbillent, és meg sem állt Gombár úrig, aki a villa atmoszférájától ismét Picúrt "követelte". Olivér célja tulajdonképpen az, hogy kiválasztáskor a legtöbb jel az ő fényképe alatt szobrozzon. Furcsa módon tettét nem vállalja fel, akkor hogy szeretne szerelmének integetni jövő hét szombaton? Első osztályú színészkedést láthattunk a tetovált sráctól.

Gyűlnek a piros pontok

A nap folyamán a már sztárrá avanzsált emberek tovább gyűjthették a piros pontot. Történelemóra, matekóra, stréberek, értetlenkedők tarkították a villa délelőttjét. Az érzékeny Gombira ismét rátört a honvágy, újabb hullámvölgybe keveredett, nem érzi jól magát a feszült környezetben. Pár napja nem találja a helyét a kigyúrt pasi. Szégyen ide-oda, még az órán is elsírta magát. A másik lelki sérült, Alekosz próbált rajta segíteni egy kis "énekléssel".

Gombi ismét hullámvölgyben

Gombi, aki a ValóVilág történetében talán a legtöbbet énekelt, szinte megsértődött, amikor az énektanár szólóéneklésre kérte fel. Később kiderült, hogy Laci szívhez szóló verse okozta Gombi rosszkedvét, a villa egyik szépfiújának ugyanis előtörtek érzelmei, emiatt saját bevallása szerint újabb hullámvölgybe került.

Füstmentes villalét

Dohányzás elleni kampányt indítottak a villán belül. Mindenkit más motivál ebben a feladatban, kit a szerelme, kit az egészsége, kit a jó illat. De vajon kinek van a legnagyobb akaratereje? Most lehet megmutatni, ki a májer a villában.

Szandika majdnem búcsút intett a villának

A szilikoncsoda az elmúlt pár napban folyamatosan megszegte a villa szabályait, nem volt hajlandó részt venni a közös programokon, és a mai tanítási napon sem jelent meg. Levélben értesítették, hogy kizárják a játékból, ám élettársa, Sanyi megmentette a helyzetet. Beszélt a lánnyal, aki nem szeretné elhagyni a villát, és ígéri, hogy ezen túl mindenben részt vesz, és emeli a ház fényét jelenlétével. A felpumpált szájú lány végül kapott egy utolsó esélyt.

Bereczki Hajnalka

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Szandikát hazaküldik a ValóVilágból?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-szandikat-kirughatjak-a-valo-vilagbol.htmlVV4: Szandika szerelmes Olivérbe?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-vv4-szandika-szerelmes-oliverbe.htmlVV4: Ledobta a ló Szandikát, aki kikészült újra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-ledobta-a-lo-szandikat-aki-kikeszult-ujra.htmlSzandika meg akart szökni?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-szandika-zokogva-menekult-a-lovardabol.htmlSzandikát dührohamok gyötrik!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110126-vv-szandikanak-duhrohamai-vannak.htmlSzandika összeomlott, görcsösen zokogott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-vv4-szandika-teljesen-kikeszult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.