VV Éva balhé szerelmespár párkapcsolat bulizás Való Világ 4 szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel sem a Rómeó és Júliába illő sztori jutott a Life.hu tudomására. A villa Törtető Évájának párkapcsolata a kinti világban ugyanis nem túl felhőtlen. A pár legutóbbi veszekedése odáig fajult, hogy Ádám az erkélyről szórta ki Éva ruháit az utcára.

A békéscsabai lány a törtető kategóriában indult, és tipikus fajtája a "felfelé nyal, lefelé tapos" karakterű karrieristának, aki eszközökben nem válogatva tör fölfelé a szamárlétrán.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Egy nevét elhallgató informátor világosított fel bennünket erről részletesebben, aki a lány ismerősének vallja magát. "Éva mindig is próbált beférkőzni a média világába, a saját módszerével: celebpartikra járt, és igyekezett előnyeivel learatni a babérokat. Párja többször elhagyta, hiszen nem vette jó néven, hogy Éva állandóan bulizik, és minden lehetőséget megragad arra, hogy olyan emberekkel ismerkedjen, akik előrébb viszik a "pályán". A legutóbbi vitájuk odáig fajult, hogy Ádám az erkélyről szórta ki a ruháit az utcára, és Évának ezután egy barátnőjéhez kellett költöznie a belvárosba" - árulta el az ismeretlen ismerős a Life.hu-nak. Cecília, aki Éva egyetlen puszipajtása és jó barátja a témához csak annyit tudott hozzászólni, hogy a pár tényleg körülbelül kéthetente szakít és békül ki egymással.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Éváról az a hír járja, hogy imád férfit úgy megszerezni, hogy az illetőnek barátnője van, és az esetek többségében kimondottan erre utazik. "Fontosabb, hogy egy másik lánytól megszerezzen valakit, mint maga a hódítás. Szórakozóhelyekre pedig rendszerint nulla forinttal érkezik, hogy mulatozásait gavallér fiatalemberek finanszírozzák" - árulta el a szókimondó lány ismerőse, aki diszkréciónkat kérte.


Éva barátnője közölte, hogy ő is pont ezt teszi: ha egy férfi meghívja őket italra, akkor miért lennének olyan buták, hogy előveszik a bukszájukat. Cecília kicsit rossz néven vette, hogy a névtelen besúgó anyagi dolgokkal hozakodott elő. "Nem értem, hogy miért kell másnak a pénztárcájában turkálni, nem titok, hogy Évának rosszcsaládi háttere van, és nem véletlenül jelentkezett a játékba" - tette hozzá a villalakó lelki támasza, aki már nehezen viseli a sok újságírói megkeresést.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]


Ha mindez nem lenne elég, a fürtös lány körülbelül két hónapja az igazmondó hintában ült, mikor elmesélte, hogy ő 18-20 éves kora közt megjárta a poklot, és a drogok világát: 42 kilósra fogyott a kábítószer miatt. Úgy tűnik, hogy az anonim ismerős máshogy emlékszik a történtekre: "Ha nem is függő, de alkalmanként szed drogot."
Cecília mindezt "állatságnak", rosszindulatú pletykának tartja, ám mégis szöget ütött a fejünkben, amikor kicsúszott a száján, hogy: "Lehet, hogy egyszer-kétszer fogyasztott kábítószert, de hát ki nem?"

Éva szerelme, Ádám megkeresésünkkor annyit mondott, hogy nem kíván nyilatkozni ez ügyben.


Bereczki Hajnal

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Repülőtéren bukott le a szerelmes sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-majka-es-dundika-egy-par-lebuktak-a-repuloteren.htmlMilliókért hajtják túl magukat az X-Faktor sztárjai?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vastag-csaba-janicsak-veca-agyondolgozza-magat.htmlSzandikát majdnem kizárták a játékból!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-szandikat-majdnem-kizartak-a-jatekbol.htmlDétár Enikő nem halálos beteg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-detar-eniko-nem-halalos-beteg.htmlFalusi Mariann kiborult!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-falusi-mariannt-eltiltottak-a-zsiregetestol.htmlÖrdög Nóri és Bereczki Zoli a Csillag születik új műsorvezetői?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-ordog-nori-es-bereczki-zoli-vezeti-az-uj-csillag-szuletiket.htmlVV Ágica: "Könnyebb az élet a Villában, mint kint!"http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110204-vv-agica-konnyebb-az-elet-a-villaban-mint-kint.htmlBaleset a tornateremben: három diák megsérült!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110203-megserult-harom-diak-egy-fovarosi-altalanos-iskolaban.htmlRá sem lehet ismerni! Smink nélkül a híres énekesnő! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110203-kelly-clakson-smink-nelkul-foto.htmlA legszebb ruhák a tavaszi-nyári szezonrahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110203-a-legszebb-ruhak-a-tavaszinyari-szezonra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.