Vastag Tamás dobta Keresztes Ildikót!

mentor eltűnés Keresztes Ildikó Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor fiatal sztárja hetek óta nem jeletkezik mentoránál.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Keresztes Ildikó büszke volt rá, hogy Nikolas, Norbi és Tomi úgy szeretik őt, mintha az anyjuk volna. Ez az első két mentoráltra igaz is, ők szinte minden nap beszélnek Ildikóval telefonon, de úgy tűnik, Tominak nincs már szüksége pártfogójára.

"A mai napig tartom a kapcsolatot a fiúkkal, Norbival és Nikolasszal mindennap beszélünk telefonon, hiszen közös projektjeink is vannak. Tomika azonban az utóbbi időben teljesen eltűnt, nem értem, mi történhetett vele. Nem tudom elérni telefonon, mivel amikor legutóbb beszéltünk, nem tudta megadni az új számát, a régin pedig már nem érem el. Tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg fellépésük van, ezért nem is erőltetem már, hogy tartsuk a kapcsolatot, mint régen. Tomika már felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mire van szüksége, és mire nem. Viszont jó lenne tudni, hogy mégis mi van vele. Remélem, hogy a nagy pörgésben sem hajtja túl magát, én a többieknek mindig azt tanácsolom, hogy ésszel használják magukat" - mondta Keresztes a Blikknek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.