Mindenki elől sikerült titokban tartania harmadik gyermekének érkezését a TV2 műsorvezetőjének.

A Napló műsorvezetőjének felesége, Zsolnay Gyöngyi volt válogatott kosárlabdázó csütörtökön reggel adott életet a házaspár harmadik kisfiának, aki a Bendegúz nevet kapta szüleitől.

http://press.tv2.hu

Tvrtko ugyan megerősítette a hírt, de sok információt nem akart elárulni, hiszen azt sem hozta nyilvánosságra, hogy ismét baba születik a családban. "Igen, valóban megszületett Bendegúz. A pici és az édesanyja is jól vannak. Én vagyok a világ legboldogabb embere, és ezt köszönhetem a feleségemnek" -  árulta el a Blikknek röviden a TV2 riportere, aki így már három kisfiú édesapja, hiszen Benjamin nyolc-, Barnabás pedig már hétéves.
Tvrtko egyébként a hétvégén egy spontán buli keretében meg is ünnepelte a fia születését, egy belvárosi étteremben cigányzenészek és 50 liter pálinka kíséretében hajnalig nótázott. Információk szerint a meghívott vendégek nagy része a helyszínen tudta meg a nagy hírt, amelyet a szűk baráti körön kívül senkinek nem árult el korábban.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Tudjuk, hogy milyen nemű lesz Beckhamék gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110205-harom-fiu-utan-vegre-egy-kislannyal-bovol-a-beckham-csalad.html Vastag Tamás dobta Keresztes Ildikót!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110205-vastag-tamas-mar-nem-tartja-a-kapcsolatot-keresztes-ildikoval.html VV Éva botrányos kinti életehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vv-eva-es-baratja-adam-botranyos-kapcsolat.html Ördög Nóra: "Majd szólok, ha jön a baba" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110206-ordog-nora-majd-szolok-ha-jon-a-baba-.html Tiszta narancsbőr az énekesnő combjahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110206-jennifer-lopez-combja-tiszta-narancsbor.html Dopeman édesanyja a sorozatrablásról: "Volt, akit a vasalójával égettek halálra"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110204-dopeman-edesanyja-a-nagyszulok-halalarol.html Elveszettnek érzik magukat a 80-as évek szülötteihttp://www.life.hu/anyaskodj/20110204-elveszett-generaciokent-emlegetik-a-80as-evek-szulotteit.html 70 korbácsütéssel verték halálra a 14 éves lánythttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110204-70-korbacsutessel-halalra-vertek-a-14-eves-lanyt-az-allitolagos.html Átok vagy áldás a zsenialitás?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110204-zseni-gyerekek-atok-vagy-aldas.html Segítség! Nővel csalt meg a barátnőm!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110204-parkapcsolat-a-ferfiak-konnyebben-megbocsatjak-ha-baratnojuk-novel-lep-felre.html Mi vár rád 2011-ben? - A Repülő Csillag elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110204-igy-lehetsz-szerencses-a-nyul-eveben-a-repulo-csillag-segitsegevel.html Illatminta Adonisztól - Így választ a nő pasit!http://www.life.hu/szeress/szex/20110204-parkapcsolat-mi-csalja-a-not-az-agyba.html