Christina Aguilera Black Eyed Peas Super Bowl Fergie amerikai futball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem más védte meg Christina Aguilerát az amerikai himnusz helytelen eléneklése miatt, mint a Black Eyed Peas dögös énekesnője, Fergie.

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány ember tudhatja, mit érezhetett Christina Aguilera vasárnap este, amikor dalra fakadt a Super Bowl döntőben. Fergie szintén énekelt a jeles eseményen, így ő tudja, miről beszél, amikor kiállt kolléganője mellett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Black Eyed Peas énekesnője azonnal Christina segítségére sietett, amikor a szőkeséget élesen bírálni kezdték az amerikai himnusz eltévesztése miatt. "Tudják, mit? Egy ilyen eseményen énekelni teljesen kikészíti az embert. Az idegeink kész vannak, hiszen milliók figyelnek bennünket. Tökéletesen megértem Christinát. Egyébként pedig ő a mai énekesnők egyik legjobbja, és ő is csak ember, aki hibázik néha" - mondta Fergie, aki inkább a tehetséget nézi, mintsem pálcát törjön egy tehetséges énekesnő felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.