pszihológus Klausmann Viktor síelés Kékestető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klausmann Viktor túl van válópere első fordulóján, de kapcsolatát a feleségével már korábban rendezni tudta egy pszichológus segítségével.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Viktor és felesége között akkor romlott meg a viszony, amikor fény derült a férfi egyik-másik afférjára. A pár pszichológus segítségét is kérte a házasságuk helyrehozatalában. "Anikó kért arra, hogy forduljunk szakemberhez. Nem bántuk meg, hogy elmentünk, mert általa még jobban megismertük önmagunkat. Valóban segített ez a terápia abban, hogy jobb legyen a kapcsolatunk, bár a válóper első fordulóján már túl vagyunk. Csodaszép három évet töltöttünk együtt, és nagyon örülök, hogy a jó viszony megmarad köztünk" - mesélte Viktor a Blikknek.

Az egykori tévés most ideje nagy részét leginkább a Kékestetőn tölti, ahol síelésre oktatja a sportos kedvű, természetbe vágyó vendégeket. Már a gyermek elhelyezéséről is megegyeztek a feleségével: "Tamci manó az anyukájával lakik, én pedig ha tehetem, hetente többször megyek érte oviba, és viszem Kékestetőre, ott töltjük a hétvégéket" - mondta Klausmann Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.