Picúr szexelne Gombival a villában

szex VV Gombi Való Világ szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombi szerelme bevallotta, ha lenne lehetősége találkozni a párjával a villán belül és a körülmények úgy kívánnák, szívest-örömest ágyba bújna kedvesével.

Közel hatvan nap telt el azóta, amióta a villa tükörimádója nem játszhatott papás-mamást szerelmével. Testvére elmondása szerint inkább lelkileg van megzuhanva a "vetkőző" fiú, nem pedig a testi gyönyör megvonása miatt. Ennek ellenére úgy véli, hogy ha minden adott lenne arra, hogy "unga-bungázzon" kedvesével, akkor kétségtelen, hogy egy percig sem teketóriázna. "Tuti, hogy szexelne Brigivel a villán belül, mivel heves és szenvedélyes a kapcsolatuk. Szerintem nem zavarná őt a kamera sem, talán először takaró alá rejtőznének, majd gátlástalanul ledobnák azt magukról" - tette hozzá Ernő, aki nagyon büszke 8 évvel fiatalabb öccsére.

Játék: Írd meg nekünk legemlékezetesebb Valentin-napod történetét, és nyerj!



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Picúr a kérdés hallatán egy pillanatra zavarba jött, majd kifejtette, hogy szívesen gyakorolna egy kis lepedőakrobatikát Gombár úrral, ha alkalma nyílna rá. "Lenne szex a villában, ez nem kérdés, hiszen két hónap telt el úgy, hogy nem érintkeztünk semmilyen formában. Viszont mindez olyan módon történne, hogy ne legyen senkinek sem zavaró vagy sértő. Nem kellene kirakni a 18-as karikát. Vélhetően paplan alatt zajlana, konszolidáltan. Örülnék, ha erre lenne lehetőség, és élnék a helyzettel, hiszen nekünk idekinn igen aktív a szexuális életünk" - árulta el a Life.hu-nak Brigi, aki szerint a "házasélet" nem csak rajta múlik, ugyanis lehet, hogy ennyi idő után az érzékeny fiú elsősorban ölelésre és szeretetre vágyik majd.

A villában a "kufircolás" kérdése sokaknak fejfájást okoz, ott van például Olivér, aki majdnem fejvesztve kereste a boldogságot Anikó karjaiban. A villa szerelmespárja, Gigi és Jerzy pedig elvből nem adják át magukat a testi gyönyörnek. Szandika, a szilikoncsoda viszont már készséggel tartott volna pásztorórát, ráadásul a szex hiány miatt egy időre meg is kukult. Végül ne feledkezzünk meg a görög csődörünkről sem, aki legszívesebben megkettyintené röptében a legyet is.

Az elmúlt napokban a villa szépfiújának szexuális bioritmusát úgy tűnik, esélytelen felborítani, hiszen még gondolatban sem merné megcsalni Picúrt. Bátyja állítása szerint Gombi, amikor facér, nincs szüksége csajozós tippekre, tanácsadói könyvekre, vagy épp randioldalakon való regisztrálásra. Ahol ő feltűnik, rögtön tapadnak rá a nők, amit általában ki is használ. Ezzel szemben, amikor megérzi a mámoros lebegést a mindent elborító rózsaszín ködben, ilyenkor se nem lát, se nem hall. Csak egyetlen egy dolgot érzékel: a szerelmet.

Tipp: Nyerj egyedi ajándékokat Valentin-napra a Life.hu-val!





Bereczki Hajnal

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.