kiválasztás celeb VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész nap latolgattak a villalakók, hogy Olivér vajon kit visz ki párbajozni szombaton. Szerdán este, a ValóVilág ötödik kihívásán Olivér úgy döntött, hogy Bécivel, a villa másik vezéregyéniségével fog megküzdeni a szombati élő show-ban. 

Anikó sírt álmában

A szülő-gyerek játék felborította Anikó lelkivilágát, ugyanis tudjuk, hogy a fekete szépséget édesapja korán elhagyta. Az éjszaka közepén álmában sírva mondta, hogy "apa". A görög szoknyavadász kapva kapott az alkalmon, hogy megérinthesse a lányt, aki nem igazán volt elragadtatva az ötlettől, de most az egyszer legalább egy valóságos alibivel rázhatta le magáról a görög piócát. A játék során Béci belopta magát Szandika szívébe, odaadó, szerető apukát játszott: ágyba vitte a reggelit, mesét olvasott és odafigyelt a villabeli lányára. Alekosz közben egy maradi fatert alakított, szigorúra vette a figurát és kategóriájához hűen okította Anit.

Gombi mélyponton

Laci gerincsérve ismét kiújult. Kórházba kellett vinni a villa nagy mackóját. Gombi nagyon segítőkész volt a katonával, viszont perceken belül ismét struccpolitikát folytatott. A fejét a homokba dugta, csak hogy ne kelljen senkivel se beszélnie, és egyáltalán senki se vegye észre. Béci rojtosra beszélte a száját, de mintha a falnak tartott volna lelki fröccsöt. Gombóc érdeklődését még egykori villatársának meztelen fotói sem keltették fel.


Felvilágosítás

A szülőknek fel kellett világosítani a gyerekeket, még pontosabban: a férfi és nő közötti intim viszonyról kellett előadást tartani. Általában az ilyen szituációkban előfordul, hogy a gyerekek kérdéseitől a szülők jönnek zavarba, nem pedig a lurkók a téma miatt. Itt sem történt másképp. Bár a görög amorózót intim szónoklatából semmivel sem lehetett kizökkenteni.


Pályáznak a kihívott posztra

Olivér mindenkinek kikérte a véleményét, hogy a helyében kit vinne ki párbajra. Béci neve hangzott el a legtöbbször, utána Laci és Gombi személye is felmerült. A VV tükörimádója sem okozott nagy meglepetést, amikor a vagány srácnak magát ajánlotta, aki megígérte, hogy elgondolkodik az ötleten. A legbensőbb beszélgetés mégis a két alfahím, Rácz úr és Oli között zajlott. Majd jött Anikó, aki eljátszotta a hattyú halálát, és kérlelte a fiút, hogy vigye ki őt.

Olivér megszegte a szabályokat

Olivér súlyos büntetésre számíthat, mert még a kihívás előtt elárulta az igazmondó hintában ülve, hogy Bécit viszi ki párbajozni. Stohl András a kiválasztásnál külön felhívta Oli figyelmét arra, hogy erről nem beszélhet.



Olivér Bécit hívta ki párbajra

A taktika atyja, Oli még az igazmondó székben tett egy ígéretet, miszerint Rácz urat viszi ki párbajozni. Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Ám mégis Bécit hívta ki párbajra, aki felkészítette a nézőket, hogy szét fogják szedni a stúdiót. Béci örül, hogy újra láthatja a szeretteit, és kíváncsian várja a szombati párbaj kimenetelét, hiszen a harc már érett kettőjük között.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Gombi feladja a ValóVilágot?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110208-vv4-gombi-idegrendszere-felmondta-a-szolgalatot-es-ki-akar-jonni.htmlVV4: Bonyolódik a szerelmi háromszöghttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-valo-vilag-4-bonyolodik-az-oliveranikoszandika-alkotta-szerelmi-haromszog.htmlVV4: Enikő teljesen kiborult Olivér flörtjétől Anikóval!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-meddig-birja-szex-nelkul-oliver-eniko-kiborult-szerelme-villabeli-flortjetol.htmlVV4: Anikó őrjöngött, teljesen kikészült!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110206-valo-vilag-4-aniko-orjongott-teljesen-kikeszult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.