Botrány! VV Jerzy barátnője kitálal!

VV Gigi VV Jerzy Való Világ szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány a képernyőről értesült, hogy végleg elvesztette szerelmét!

Jerzy a villában nem sok vizet zavar, igazi jófiúnak mutatja magát. Azt azonban elfelejtette közölni a nézőkkel és újdonsült szerelmével, Gigivel, hogy párkapcsolatban él a villán kívül. A fiú barátnője, Gabi kintről nézte végig párja és egy idegen lány bimbódzó kapcsolatát.

Óriási szerelem volt

Gabi és Jerzy másfél évig voltak együtt, és a lány szerint hatalmas szerelem volt kettőjük között. "Egy hónappal a beköltözés előtt szakítottunk, én akkor külföldre mentem dolgozni. Két hét múlva hazajöttem és újra találkozgatni kezdtünk Jerzyvel. Nem tudtunk csak barátként viszonyulni egymáshoz, ezért én újra akartam kezdeni a dolgot, de akkor derült ki, hogy bekerült a villába, így esélyünk sem volt megbeszélni a dolgokat" - meséli Saly Gabriella, aki 10 évvel idősebb Jerzynél.


Gabi nem szégyelli, hogy rettenetes érzés volt végignézni, ahogy először csak udvarol, azután össze is jön egy másik lánnyal. "Borzalmas volt látni az egészet. A szívem majdnem kiszakad a helyéről, de mégis néztem, mert tudni akartam. Az embernek óriási fájdalom, amikor megcsalják, de azt senkinek nem kívánom, hogy ezt a képernyőn végig is kelljen néznie. Fizikailag fájt, főleg az első hónapban. Aztán ahogy teltek, múltak a hetek, egyre több dologra rájöttem a kapcsolatunkat tekintve. Nagyon szerettük egymást, és én még most is szeretem Jerzyt, de egyszerűen nem működött a dolog. Az azért nagyon rosszul esik, hogy még egyetlenegyszer sem említett meg engem a műsorban. Nem gondolom, hogy ez taktika a részéről, szerintem csak könnyebb így elfelejtenie engem. Annyiszor gondoltam rá, hogy üzenek neki, vagy levelet írok, vagy küldök valami ajándékot karácsonyra vagy Valentin-napra, de lebeszéltem magam róla. Lehet, hogy egyáltalán nem örülne neki, azt pedig nem szeretném" - mondja Gabi.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Írd meg nekünk legizgibb Valentin-napi sztoridat, és nyerj!





Tény és való, hogy a romantikus kiruccanásuk óta a villa szerelmespárja nem mutat komoly aktivitást. Mondják ugyan, hogy együtt vannak, de ha nem említenék meg néha, akkor ez a nézőknek talán fel sem tűnne. Lehetséges, hogy az egész románc csak egy taktika? "Azt biztosan állíthatom, hogy Jerzy nem ilyen, amikor szerelmes. A kapcsolatunk elején folyton egymáson lógtunk, egy pillanatra sem engedtük el egymást. Naphosszat beszélgettünk, nevetgéltünk. Hihetetlenül csillogott Jerzy szeme, látszott, hogy szerelmes. Lehet, hogy csak a féltékeny volt barátnő beszél belőlem, de most nem látom ezt a tüzet a szemében. Nekem egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki halálosan szerelmes. Szerintem ha vége a játéknak, ők nem lesznek egy pár Gigivel. Azt nem tudom, hogy mi egymásra találunk-e még valaha, de én várni fogom itt kint" - mondja Gabi, aki egyébként abban a mallorcai klubban dolgozik, ahol Gigi is táncolt egykor. Ki tudja, talán a két vetélytárs régebbről ismeri egymást...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.