képsorozat VV Alekosz fotózás VV Anikó hiszti VV Gigi VV Olivér Való Világ 4 VV Szandika bizonytalanság magazin párbaj küzdelem VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taktika vagy sem, sajnáltatás vagy sem? Ez az, amit a villa vagány srácánál esélytelen eldönteni. A kihívás óta megtört benne valami, és úgy érzi, nem ő fogja megnyerni a szombat esti párbajt.

Szandika fotózás előtti hisztije

Eljött a várva várt pillanat, amikor is akár a rút lányokból is csodaszép, szexi királynőket varázsolnak egy férfimagazin kedvéért. A szilikoncsoda ezzel abszolút tisztában volt, s nem szeretne senkit átvágni azzal, hogy fodrász, sminkes és stylist segítségével bombanőt faragnak belőle, miközben ez közel sem a valóságot tükrözi. Szandi senkit sem szeretne becsapni, se magát, sem pedig a nézőket. Önsajnálat felsőfokon, amit a lány művel. Hisztiből kitűnő, bár legyünk őszinték: a szöszi szerette volna, ha kicsit körülötte forog a világ. Megtörtént.

Potyogtak a melltartók

Mindenkiről próbálta a magazin fotósa és kis csapata a melltartót lecsalogatni, ám nem mindenki volt erre vevő. Rácz hugicának nem kellett sokáig könyörögni, de Béci egyből közbelépett, és kisebb jelenetet rendezett, hogy azonnal vegye vissza a bikinifelsőt. De hogy mire jó ez az álszentség és színészkedés a Rácz testvérek részéről, azt csakis ők tudhatják. Hiszen Gigi már több leszbikus és fojtogatós szexfilmben is szerepelt, ráadásul köztudott a hugicáról, hogy táncoslány múltja is van, így nem kellene azért ennyire szemérmeskednie.


Szandi is feleslegesen nyávogott, mivel aztán gátlástalanul fedte fel bájait a fotós előtt. Ahhoz képest, hogy a görög amorózó az összes lányt "lefikázta", most megállás nélkül csorgatta a nyálát a pucér hátsójuk láttán. Közben a fiúk is kedveskedtek a lányoknak szexi fotókkal, aminek a csúcspontja Alek alsógatyája volt, amit még nagyapám is megirigyelhetne tőle.

Olivér megtört

Nincs túl jó állapotban a magabiztos srác, aki a villa legnagyobb taktikus titulusát nyerte el. Teljesen maga alatt van a függőben lévő büntetése miatt, és szinte már feladta a küzdelmet, aminek még közel sincs vége. Érzései szerint nem ő fog nyerni, és már nem is szeretne visszatérni a villába társai közé. Anikó ettől padlót fogott, és sikerült kicsikarnia egy ölelést a vagány srácból.

Béci-fan vs. Oli-fan

Két táborra oszlott a villa csapata: Béci-fanok és Olivér-szurkolók. Senki nem okozott különösebb meglepetést, csak Szandika volt az, aki megvárakoztatta döntésével a két vezérhímet. Rég rossz, ha valaki azon morfondírozik, hogy ki mellé állna, vagy kit támogatna szívesen. Végül Olira esett a választása, amit elkámpicsorodva mondott ki, aminek meglett a böjtje. Utána meg ment az ellenséghez, Bécihez magyarázkodni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Máris veszélyben Katy Perry házasságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-alig-harom-honap-utan-parterapiara-jar-katy-perry-es-ferje.htmlPénzért meztelenkedtek a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-levetkoztek-egy-magazin-kedveert-a-valovilag-4-szereploi.htmlBotrány! VV Jerzy barátnője kitálal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kitalal.htmlPicúr szexelne Gombival a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-picur-szexelne-gombival-a-villaban.htmlVV4: Enikő teljesen kiborult Olivér flörtjétől Anikóval!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-meddig-birja-szex-nelkul-oliver-eniko-kiborult-szerelme-villabeli-flortjetol.htmlVV4: Szandika leszbikus csókokat váltott Évával!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110206-valo-viag-4-szandika-leszbikus-csokokat-valtott-evaval.htmlVV Éva botrányos kinti életehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vv-eva-es-baratja-adam-botranyos-kapcsolat.htmlLopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.