Scarlett Johansson összejött Sean Penn-nel?

Sean Penn válás Scarlett Johansson Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Woody Allen múzsája nem bánkódott sokáig a néhány héttel ezelőtti válása után.

Éppen csak bejelentette válását Ryan Reynolds színésszel, a huszonhat éves Scarlett Johansson életében máris új férfi tűnt fel: méghozzá a nála huszonnégy évvel idősebb, Oscar-díjas Sean Penn!

AFP
AFP

Egy bennfenntes elárulta a US Magazine.com-nak, hogy a párocska január eleje óta flörtöl egymással: ekkor kezdte forgatni a színésznő a legújabb filmjét, a We Bought a Zoo-t Matt Damon színésszel. "Először Scarlett házában töltöttek együtt pár órát" - vallotta egy ismerősük.

A párt minden bizonnyal a közös érdeklődési kör hozta össze: "Scarlett először azért kereste fel Seant, mert tudta, hogy a férfi Haitire látogat, és ő is tervezte az utazást. A színész egy sátorban él Haitin, és tanácsért fordult hozzá az utazással kapcsolatban" - tette hozzá a pár egy ismerőse. Végül a színésznő mégsem ment el az utazásra, ennek ellenére igencsak felkeltette érdeklődését a színész, akivel remekül megértik egymást. Sean Penn egyébként szintén néhány hónapja vált el feleségétől tizennégy év házasság után.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.