Christina Aguilera baleset Grammy-díj Grammy-díjas Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőre mostanában rájár a rúd: múlt vasárnap a Super Bowl-döntőn eltévesztette az amerikai himnuszt, a most vasárnapi Grammy-díjátadón pedig kis híján lezuhant a színpadról...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A dalban még így sem hibázott Christina Aguilera, de nem sokon múlt, hogy nem történt komoly baja a vasárnapi díjátadón. A harmincéves énekesnő Aretha Franklin-klasszikusokat énekelt, olyan sztárokkal, mint Jennifer Hudson, Yolanda Adams, Martina McBride és Florence Welch of Florence + the Machine.

Christina egy óvatlan mozdulattal "félrelépett a színpadon", de profihoz méltóan rögtön felállt és végigénekelte a dalt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Így ünneplik a Valentin-napot a hazai sztárok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-igy-unnepli-a-valentinnapot-kallaysaunders-andras-xantus-barbara-tihanyitoth-csaba.htmlBombázó lett a Megasztár felfedezettje!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-toth-gabi-gyonyoru-no-lett.htmlScarlett Johansson összejött Sean Penn-nel?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-scarlett-johansson-osszejott-sean-pennel.htmlMegvan az új Carrie Bradshaw?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110211-blake-lively-lesz-az-uj-carrie-bradshaw.htmlBrutálisan bántalmazták a fiatal modellt!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110211-bantalmaztak-a-fiatal-modellt.htmlHeti horoszkóp - február 14-18.http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110211-heti-horoszkop-februar-1418.htmlHaldoklik Liz Taylorhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110211-elizabeth-taylor-haldoklik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.