sztriptíztáncosnő Vilmos herceg sztriptíz legénybúcsú Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öccse, Harry lesz Vilmos herceg tanúja az áprilisi esküvőn - és ő már meg is kezdte nemes feladatának, a legénybúcsúnak a szervezését a maga módján.

Híres londoni sztriptíztáncosnők lépnek fel Vilmos herceg legénybúcsúján - tudtuk meg a Blikkből. Xarah Xavier és Anouska O'Hara vetkőző számaira nem csak Londonban kíváncsiak - leszbikus, többnyire szado-mazo műsoraikkal rendszeresen fellépnek Hollywoodban is.


A duó egyik tagja, Anouska O'Hara számtalan híresség ágyában is megfordult már, hetekig járt például a Titanic sztárjával, Leonardo DiCaprióval. Gyakran lépnek színpadra férfinak öltözve, vagy heteró párként kezdik a műsort. A szexi duó tavaly októberben Harry egyik partijára is meghívást kapott a Kensington Palotába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Harry már értesítette a párost, hogy tegyék magukat szabaddá áprilisban bátyja, Vilmos legénybúcsújának napjára" - állította a herceg barátja. És hogy mit szól mindehhez Vilmos leendő arája? "Még a menyasszonynak, Kate Midletonnak sincs különösebb kifogása ellenük, a lányok ízlésesen vetkőznek, mutatványuk egyáltalán nem közönséges, inkább performanszra emlékeztet. Harry az interneten nézte meg a műsoraikat, és egy visszafogottabb számot választott ki közülük" - vallotta a pár egy barátja.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Először beszélt felesége haláláról Liam Neesonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-eloszor-beszelt-felesege-halalarol-liam-neeson.htmlJerzy bekeményített, ki akarja készíteni Éváthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-jerzy-duhongott-ki-akarja-kesziteni-evat-aki-elotte-lekopte-ot.htmlLebuktak! Damu exnője Andy Vajna új csajahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-damu-roland-megvert-baratnoje-palacsik-timea-andrew-vajna-uj-csaja.htmlAlec Baldwin csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-alec-baldwin-csillagot-kapott.htmlBetegen fekszik Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-vastag-csaba-lazas-beteg.htmlGazdira vár a cumizós kutyushttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110215-kutyamenhelyen-vigyaznak-a-kutyakra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.