VV4: Kiborulás és kiabálás

vita kibeszélőshow Való Világ 4 VV4 veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béci Anikót, a gerlepár pedig újból Évát vette célba. A keresztesek páncélja semmiség volt ahhoz képest, amit a villa harcosai öltöttek most magukra.

Éva csak a kiválasztásra tud gondolni

Az előző estét Éva párjával tölthette a nyugiszobában. A törtető lány örömét lelki társával, Alekosszal osztotta meg első körben, akiről köztudott, hogy gyengéd szálak fűzik a lányhoz. Utóbbinak valószínűleg a lelkébe tiport ezzel Éva, bár ahhoz képest a féltékenység egyetlen jelét sem mutatta. A fürtös kisasszony azonban rövid időn belül dobta az Ádám-témát, és visszatért a valóságba: ismét a kiválasztásról és a párbajról kezdett agonizálni. Valójában nagyon ideges, ha arra gondol, hogy Gigivel kell párbajoznia, így kiszemelt magának két gyenge láncszemet: Gombit és Jerzyt, amennyiben harcba küldik őt.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Szandika megsértődött Lacira

10 nap áll rendelkezésre, hogy a luxusbörtön rabjai minél fittebbek és egészségesebbek legyenek. A villalakók többsége nem áll túl szoros barátságban a sporttal, de nincs mese. Már az első tíz percben kitört a vulkán, méghozzá a szilikoncsoda lelkében: Szandika megsértődött Lacira, aki rászólt, hogy a futópadon ne csapja a lábát úgy, mint egy ló. Erre duzzogva beviharzott, és elpanaszolta a többieknek, hogy mégis hogy fusson, mondjuk "légy futva"?

Tipp: Nyerj kétszemélyes belépőt brandy kóstolóestre!


Növényi Norbert a szárnyai alá vette a lakókat




Fitt nap

A fitt hét alkalmával két csapatot alkotnak a lakók, a stáb igénye szerint, amivel igencsak megkeverték az érzelmi szálakat. Laci a gerincsérve miatt kimarad ebből a buliból, így ő lett a felügyelő. Természetesen továbbra is ment a dünnyögés, ám mindenki kivette a részét a feladatból, már amikor kellett. A "szenteknek" szúrta a szemét, hogy Alek, Éva, Szandi és Ani nem őrizték őket, míg a felmérést végezték, hanem addig szunyókáltak a szobában.


Balhé a kibeszélő show-ban

A Szandika show-ban Anikót pasifalónak titulálták, amit szemrebbenés nélkül felvállalt, bár nagyon rosszulesett neki. Emiatt többen pálcát törtek a lány feje felett, mint például Gombi, Béci, Jerzy. Ismét páncélt és nyilat ragadtak, a háború folytatódott. A fekete démonnak újabb fájó pontját találták el, és a napi síró adagja ma is megvolt.


Jerzy-Gigi-Éva harca folytatódik

A szépfiú nagyon próbálkozik, hogy a hierarchikus rendszer élére kerüljön. A szürke egér napról napra többet cincog. Kukac van a fenekében, és folyton a lányokkal szemben erősködik - Évát és Anikót szemelte ki célpontnak. Majd jött Rácz kisasszony, akinek Olivér távozása után szintén kinyílt a csipája, flegmán és nagyképűen óbégatott a törtető lánnyal.




Jerzy bekeményített, ki akarja készíteni Éváthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-jerzy-duhongott-ki-akarja-kesziteni-evat-aki-elotte-lekopte-ot.htmlOlivér ledöbbent Gigi és Jerzy eltitkolt erotikus videóin!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-vv4-oliver-teljesen-ledobbent-gigi-es-jerzy-eltitkolt-erotikus-videoin.htmlBotrány! Éva begurult, és leköpte Jerzyt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110214-valo-vilag-4-botrany-eva-begurult-lekopte-jerzyt.htmlVV4: Szandika a földön fetrengve hisztizetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110213-vv4-szandika-a-foldon-fetrengve-hisztizett.htmlVV4: Olivér szerelme összeroppanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110213-vv4-eniko-osszeroppant.htmlDráma, zokogás, összeomlás: Olivérnek mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110212-veres-parbaj-oliver-es-beci-kuzd-meg-egymassal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.