gázolás cserbenhagyásos gázolás baleset Bálint gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán elgázolták az ország Bálint gazdáját - állapota akkor igen komoly aggodalomra adott okot.

A népszerű tévést zebrán gázolta el egy autós a XVI. kerület kertvárosi övezetében, az Újszász és Galgahévíz utca kereszteződésben. Itt nincs lámpa, s az ott lakók szerint még a kijelölt gyalogátkelőn is veszélyes a túloldalra jutni. "Bálint gazda a zebrán ment át, ami sajnos tényleg nem belátható az egyik irányból, ahonnan az autó érkezett, viszont a kanyar előtt egy 30-as tábla van kint. A balesetben szintén érintett hölgy nem Bálint gazda társaságában ment át a zebrán, csak ugyanarról a buszról szálltak le. Egymás után mentek, de az autósnak "sikerült " mindkettőjüket elgázolnia. Egyikük sem csak úgy lépett ki az úttestre, de a kanyaron túl sajnos ők sem láttak" - mesélte a Blikknek egy szemtanú.

www.facebook.com/balintgazda
www.facebook.com/balintgazda


A napilap információi szerint Bálint gazda jobb oldalán kapta a hatalmas ütést az őt elgázoló autótól. Arca felrepedt, szemürege betört, a csípője is sérült, s a jobb lábán két töréséből az egyik nyílt volt. "Cserbenhagyás nem történt, a gázoló sofőr a helyszínen maradt. Az összes körülményt szakértők vizsgálják. A sofőr ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset okozása vétség gyanújával indított eljárást. A baleset férfi áldozata súlyos, női áldozata könnyebb sérülést szenvedett"- közölte a BRFK sajtóosztálya.

Tipp: Nyerj kétszemélyes belépőt brandykóstoló estre!



Mostanra azonban úgy tűnik, stabilizálódott Bálint gazda állapota, mert közösségi oldalán a következők olvashatók: "Bálint gazda jobban van! A műtétek sikerültek, az intenzíven fekszik, az orvosok bizakodóak. Köszönjük szépen a sok jókívánságot! Sokat jelentenek, kitartást adnak a bajban. A kitartás pedig segíteni fog abban, hogy a törések után (talán még tavasszal) újra lábra álljon."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.