Falusi Mariann Lang Györgyi fogyás állatvédő állatvédelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkínzott kutyákon segít a két népszerű énekesnő.

Falusi Mariann és Lang Györgyi - két név, amely az évtizedek során teljesen összeforrt. Rengeteg örökzöld Pa-Dö-Dö slágerrel örvendeztették meg a hazai közönséget, és a munkán kívül egymás iránti szeretetükkel is kivívták az emberek tiszteletét: igaz barátokként segítik egymást jóban, rosszban. Nemrég együtt változtattak életmódjukon, csatlakoztak egy zsírégető klubhoz, és fogyókúrába kezdtek, most pedig közösen hívják fel a figyelmet az állatvédelem fontosságára.

A két énekesnő közismerten nagy állatbarát hírében áll, sőt Mariann szerint kolléganője egészen különleges viszonyban van a négylábúakkal. "Többször szemtanúja voltam, hogy Györgyi mások számára megközelíthetetlen, elzárt vadállatnak minősített ebbel teremtett pillanatok alatt kapcsolatot, simogatta minden gond nélkül." - mesélte Mariann, aki örömmel népszerűsíti az állatrendőrség munkáját.

"Györgyivel mi már korábban is igyekeztünk fórumot teremteni az Állatvédőrség csapatának, és most is ezen leszünk. Rekord hozzászólás érkezett annak idején például a rádiós műsorunkhoz, amikor az akkor még csak gondolatban létező állatrendőrségről beszélgettünk." - árulta el Mariann, aki életmódváltását követően energikusabb, mint valaha, s ezt igyekszik is kihasználni, még az állatvédelmi őrség által kezdeményezett himnusz megalkotásában is szívesen részt vesznek Györgyivel.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.