esküvő Nacsa Olivér humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy nevettetőre most ráférne némi jókedv: kedvese, Zsuzsi fél évre magára hagyta Nacsa Olivért.

Olivér és Zsuzsi öt éve van együtt, és ez idő alatt már jónéhányszor elhalasztották esküvőjüket. Annak ellenére, hogy a pár 2011-re tervezte az egybekelést, most ismét közbejött nekik a munka: Zsuzsit munkája fél évre az olaszországi Milánóba szólította.

TV2 press
TV2 press

Olivér ugyan biztatta párját az utazással kapcsolatban, most mégis nagyon magányosnak érzi magát szerelme nélkül: "Zsuzsi eddig is sokszor utazott a munkája miatt. Többször járt már Angliában, Skandináviában és Németországban. Ilyenkor általában maximum egy hétig volt távol, de majd megőrültem, annyira hiányzott" - vallotta Olivér a Hot! magazinnak. A humorista azonban örül annak, hogy Milánó viszonylag közel van, így nem kell hónapokig várnia, míg viszontlátja szerelmét: "Másfél óra alatt oda tudok repülni, és Zsuzsi is biztosan hazalátogat majd néhányszor. A repülőjegyek nem drágák, ezért nem kell fél évig nélkülöznünk egymást" - tette hozzá a magányos férfi.

És hogy mikor tartják meg végre a fiatalok a régen várt menyegzőt? "Az tuti, hogy még ebben az évben megtartjuk az esküvőt. Most már semmi sem jöhet közbe. Zsuzsi hazajön, és utána elveszem feelségül. Az lenne az optimális, ha a házasságkötés után jönne a baba, de én nagyon boldog lennék, ha ez előbb bekövetkezne..." - tette hozzá a humorista.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.