VV4: Szandika és Éva egymásnak ugrottak

Éva Való Világ valóságshow Szandika veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke vadmacska ismét a fejébe vette, hogy el akarja hagyni a villát, ezért jelekért rimánkodott, amiről Évának megvolt a véleménye. Ezt persze Szandi sem hagyhatta szó nélkül, amiből végül pocskondiázás és óbégatás lett.

Szandika menne párbajra

A kiválasztás utáni reggelen Gombár úr mosolyogva ébredt, ehhez képest nem sok esélyt ad annak, hogy visszatér a villába. Bár még a nevekkel sem dobálózik, de sejteni lehet, hogy Alekosznak fog hadat üzenni, mivel őt találja a legerősebbnek a villában. A szilikoncsoda azért tett egy próbát, s könyörgött a szépfiúnak, hogy vele mérje össze népszerűségét szombat este a stúdióban. Az érzékeny fiú szabálytisztelő, maximálisan odafigyel arra, hogy ellenfelét ne nevezze meg, és ne is utaljon rá. Hallgatott, mint a sír.

Márciusban belénk bújik a kisördög! Szerintetek mit jelenthet ez? Tippeljetek, hogy vajon mire készülünk!




Villaköztársaság

Egy hétig a villa új államformája villaköztársaság. Kormányt és pártokat alkotnak, majd pártelnököt, miniszterelnököt választanak, s mindezek után törvényt hozhatnak. Szandibandi berosált a feladattól, mert nem ért a politikához. Szerencsére társai ebben a szituációban is húzták maguk után, mint egy pótkocsit. Ebből ismét klikkesedés lett. Az egyik fele buzgón beszélte át a programot, bár Gombika kisgyerek módjára bedurcázott. A másik párt Éva vezetésével többnyire szunyókálás közben alkotott.


Jerzy és Gigi szerelmi drámája folytatódik

A gerlepár románca, úgy tűnik, véget ér, és ezt most megosztották a villalakókkal. Az igazmondó hinta minden titokra fényt derített. Őszintén vallott a két fiatal viszonyukról. Gigi folyton kattog, szerinte a való életben fel sem figyelt volna a szépfiúra, lehet, hogy ezt az érzést csak a bezártság hozta ki belőle. Ötvenéves házasnak titulálja magukat. Béci gyorsan lekoppintotta a témát magáról: szerint vagy szexeljenek, vagy felejtsék el egymást. Miután leesett a fiatalok szívéről a kő, Jerzy szíve összetört. Kérdés, hogy sikerül-e túljutni ezen a válságon?


Szandika és Éva barátságának vége

A plasztikcica nem hagyta kihűlni a párbajtémát, így egy másik koncepcióba fogott. A legközelebbi kiválasztásra kuncsorog jeleket. Kérlel mindenkit, hogy küldjék ki párbajra, mert ki szeretne menni. Évát feldúlta a szőke ciklon hisztije, véleménye szerint, aki ki akar innen menni, fogja a pereputtyát és induljon el. Gombika közben feladta, ahogy minden eddigi kiesett játékos, és Szandikával bandázott az éjszaka kellős közepén. Éva begurult, és kijelentette, hogy azon lesz, hogy barátnőjét eltávolítsa a luxusbörtönből. Majd Szandi a riportszobában mindennek elhordta a felrobbant hajú lányt.

Bereczki Hajnalka

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.