Michael Jackson szenvedés gyász világsztár haláleset gyerekek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekes halálát három gyermeke máig nehezen tudja elfogadni. Folyamatosan apjukról kérdeznek, és fényképeit nézegetik.

AFP
AFP





Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Megkezdődött Michael Jackson orvosának perehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-megkezdodott-michael-jackson-orvosanak-pere.htmlJó útra tért a botrányos múltú énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-britney-spears-horgaszni-vitte-fiait.htmlVV4: Szandika és Éva egymásnak ugrottakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-szandika-es-eva-egymasnak-ugrottak.htmlA slágerlisták élére törnek a Nyári lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-rakonczai-viktor-dalt-irt-az-xfaktor-dontojet-megjart-nyari-lanyoknak.htmlAranyba öntött modellekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110221-londoni-divathet-vivienne-westwood-ruhai.htmlOscar és ami mögötte vanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-az-oscardij-tortenete-keszitese-magyar-oscardijasok.htmlNacsa Olivért elhagyta kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-nacsa-olivert-fakepnel-hagyta-kedvese.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.