Amanda Seyfried szerelem Ryan Phillippe Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, Ryan Phillippe a szőkéket szereti, de az utóbbi néhány hétben a Kegyetlen játékok sztárja fejét a vörös énekesnő csavarta el...

Alig néhány hete szakított Reese Whiterspoon exférje és Amanda Seyfried, a Mamma Mia! szépsége, a színész máris új "vadra" lelt. A huszonhárom éves Rihanna és a nála tizenhárom évvel idősebb Ryan Phillippe állítólag már több éjszakát is együtt töltöttek, és a pár egy ismerőse szerint Rihanna őrülten szexinek találja a férfit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Eleinte akkor kezdtek ismerkedni, amikor Rihanna és exe, Matt Kemp december elején szakítottak. Phillippe és Rihanna februárban, a Bing's Two Kings jótékonysági rendezvényen találkoztak újra, miután Ryan is szakított Amandával. Szolidan viselkedtek együtt, de jóban vannak, az egészen biztos" - vallotta egy bennfentes a US Magazine.com-nak. Kíváncsian várjuk, meddig tart a pár románca - ha kellőképp sokáig, akkor a színész talán elkíséri Rihannát az énekesnő december 8-i budapesti koncertjére.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.