VV Olivér Való Világ szakítás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja a ValóVilág vagánya és kedvese, Enikő szakításáról szóltak a hírek, mára azonban kicsit lecsillapodtak a kedélyek.

Olivér mögött kemény időszak áll, és a közeljövő sem lesz sokkal könnyebb számára. A vagány srác már alig várta, hogy a villát maga mögött hagyva végre szerelmét, Enikőt tarthassa a karjaiban, de boldogságuk sajnos nem teljesedhetett be. Olivért ugyanis hatalmába kerítette a zöld szemű szörnyeteg, mert Enikő állítólag megcsalta őt, miközben a ValóVilág fődíjáért küzdött.

A srác a történteket be is jelentette közösségi oldalán, ahol rögtön rajongók százai kommentálták az eseményeket. Pedig a kapcsolatban éppen Enikő volt az, aki hat kilót lefogyott, mert kikészült Olivér és Anikó románcától. Enikő még szerelme párbaján is végigzokogta az egész adást, mert bizonytalan volt Olivér hűségét illetően.

Olivér szakításáról szóló bejelentését kétkedve fogadták a rajongók, de Enikő megerősítette a leírtakat: "Pedig így van, valóban szakítottunk, de nem én hagytam el őt, hanem ő engem. Hogy mi az oka? Az, hogy amióta kiszabadult a villából, képtelenek vagyunk egymással beszélgetni. Azt hiszi, hogy félreléptem, és ebből lett aztán egy iszonyatos veszekedés. Olivér pedig dühében szétverte az egész lakást" - mesélte a lány.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Órákkal később azonban a fiatalok megnyugodtak, és a következőket mondták a Blikknek: "Elszakadt a cérna! Amióta kijöttem a villából, egyszerűen képtelenek vagyunk úgy beszélgetni egymással, mint azelőtt. Nincs időnk arra, hogy kettesben legyünk, és ez megmérgezte a kapcsolatunkat. Mindent egymás fejéhez vágtunk, olyan dolgokat, amiket talán nem is lett volna szabad, és szakítás lett a vége. Mondtam neki, hogy költözzön el, és annyira dühös voltam, hogy mindezt azonnal kiírtam a közösségi oldal üzenőfalára is" - mondta Olivér, aki még mindig szereti kedvesét, éppen ezért új esélyt adna kapcsolatuknak...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.