A villalakók kiközösítik Alekoszt - Rosszul járhat, ha visszamegy?

ellenség kiközösítés VV Alekosz Való Világ 4 párbaj veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz édesanyja úgy gondolja, hogy fiát kiközösítik a társai.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Mióta Olivér eltűnt a színről, Alekosztól szépen lassan mindenki elfordul, kivéva Évát. "Skalpot akarnak a villalakók, ez egyértelmű!" - mondta Alekosz édesanyja a Blikknek. "Biztos vagyok benne, hogy mindenki érzi bent, mennyire erős személyiség a fiam. Megpróbálják gyengíteni, ezért fordultak ellene, azt hiszik, ha magára hagyják, összeomlik. Nem így lesz!"

Az aggódó édesanya úgy látja, hogy a villalakók nem tudnak mást felhozni Alekosz ellen, csak azt, hogy gyakrabban iszik alkoholt a többieknél, de szerinte ez nem elég nyomós ok arra, hogy kiszavazzák. Mivel jól ismeri fiát, tudja, hogy a látszat ellenére nem bocsátott meg Gombinak azért, mert azt mondta rá, hogy a pálinkáspoharak emelgetésén kívül nem csinál mást a villában. Alekosz a megfelelő pillanatban fog visszavágni.

Olivér a villán kívül is támogatja barátját, azt mondja, biztosan ott lesz a párbajon, és örömmel fogja figyelni a többi lakó arcát, mikor kinyílik a villaajtó és Alekosz lesz mögötte.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.