VV Éva VV Alekosz táncest VV Anikó VV Gigi farsang esélyes jelölt Való Világ 4 találgatás VV Szandika baleset VV Béci villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz ejtette a törtető lányt, aki majdnem a kórházban kötött ki emiatt. 

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Alekosz lakomázott, Gigi táncolhatott

Bár a párbaj estéje nem telt túl fényesen a villa okostojásának, de a reggel annál szebb és barátságosabb volt, ugyanis Laci és Béci fejedelmi lakomával ébresztette az érdi biztonsági őrt. A lányok nem vitték túlzásba a háziasszony szerepet, hiszen elég lightos és gyorsan elkészíthető ételt tálaltak a görög bajnok elé. Viszont nemcsak neki járt ki a jó, hanem Giginek is, aki a fitt hét női győztese volt, így egy tánctanárral - aki nem mellesleg a barátnője - feleleveníthette mozgástudását, amit be kell vallani, profin csinált.



Alekosz kérdezett

Fordult a kocka, és most a görög szoknyapecér izzaszthatta meg a villatársait kérdéseivel. Az igazmondó hintában kellett vallaniuk egymásnak, és a villa Don Juanja kihasználta a lehetőséget, mivel tudni akarta, hogy vajon ki mekkora erővel bír a villán belül, és szerette volna felmérni az erőviszonyokat. Rácz úr továbbra is magabiztosan reagált a kérdésekre, Szandika pedig ironikus stílusban a rosszindulatúságról fecsegett, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű stílusban.



Farsang a villában

Koko rányomult Lady Gagára, és a mellét fogdosta, legalábbis a jelmezverseny alatt, amit a villában rendeztek. Alekosz érthetetlen módon bokszolónak öltözött, a ruszki katona Laci viszont magára ölthette valódi jelmezét, és harcos lett.



Szandika Szörnyella de Frászként debütált, közben Éva Lady Gagaként a hedonista görögnek próbálta elcsavarni a fejét, aki sajnos csak 5 pontra értékelte semmitmondó produkcióját. Ezután sok kis apróságot lehetett nyerni tombolán, amit a felfújt lufikban lehetett megtalálni, miután kidurrantották mindet.



Éva majdnem betörte a fejét

Akrobatikus rock and rollt kellett produkálniuk a villalakóknak. Laci Anival próbálkozott, Jerzy Gigivel, Éva Alekkal, Béci pedig Szandibandival gyakorolt az esti performanszra. Tóbiásnak és a törtetőnek a produkciója ütősre sikeredett, szó szerint: mivel a törtető lány úgy beverte a fejét, hogy csak a szerencséjének köszönheti, hogy nem tört be a feje. A többiek jobban megijedtek, mint maga a sérült, végül szédülésmentesen folytatták mindketten előadásukat.



Esélylatolgatás

Bécit aludni sem hagyja az információ, hogy vajon Alek mennyivel verte le a szombat esti párbajon Gombit. Látni lehet, hogy az egóját kimondottan bántja. Közben Szandika és Anikó az esélyeket latolgatják: a rosszkislány szerint Éva a legerősebb a lányok közül, ám a szilikoncsoda ezt másképp látja. Nem hagyja, hogy a törtető lány lekörözze, úgyhogy újra felveszi a kesztyűt, és harcolni fog magáért.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.