Alekosz ejtette a törtető lányt, aki majdnem a kórházban kötött ki emiatt.
 

RTL sajtóklub

Alekosz lakomázott, Gigi táncolhatott
 
Bár a párbaj estéje nem telt túl fényesen a villa okostojásának, de a reggel annál szebb és barátságosabb volt, ugyanis Laci és Béci fejedelmi lakomával ébresztette az érdi biztonsági őrt. A lányok nem vitték túlzásba a háziasszony szerepet, hiszen elég lightos és gyorsan elkészíthető ételt tálaltak a görög bajnok elé. Viszont nemcsak neki járt ki a jó, hanem Giginek is, aki a fitt hét női győztese volt, így egy tánctanárral - aki nem mellesleg a barátnője - feleleveníthette mozgástudását, amit be kell vallani, profin csinált.


 
Alekosz kérdezett
 
Fordult a kocka, és most a görög szoknyapecér izzaszthatta meg a villatársait kérdéseivel. Az igazmondó hintában kellett vallaniuk egymásnak, és a villa Don Juanja kihasználta a lehetőséget, mivel tudni akarta, hogy vajon ki mekkora erővel bír a villán belül, és szerette volna felmérni az erőviszonyokat. Rácz úr továbbra is magabiztosan reagált a kérdésekre, Szandika pedig ironikus stílusban a rosszindulatúságról fecsegett, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű stílusban.


 
Farsang a villában
 
Koko rányomult Lady Gagára, és a mellét fogdosta, legalábbis a jelmezverseny alatt, amit a villában rendeztek. Alekosz érthetetlen módon bokszolónak öltözött, a ruszki katona Laci viszont magára ölthette valódi jelmezét, és harcos lett.Szandika Szörnyella de Frászként debütált, közben Éva Lady Gagaként a hedonista görögnek próbálta elcsavarni a fejét, aki sajnos csak 5 pontra értékelte semmitmondó produkcióját. Ezután sok kis apróságot lehetett nyerni tombolán, amit a felfújt lufikban lehetett megtalálni, miután kidurrantották mindet.


 
Éva majdnem betörte a fejét
 
Akrobatikus rock and rollt kellett produkálniuk a villalakóknak. Laci Anival próbálkozott, Jerzy Gigivel, Éva Alekkal, Béci pedig Szandibandival gyakorolt az esti performanszra. Tóbiásnak és a törtetőnek a produkciója ütősre sikeredett, szó szerint: mivel a törtető lány úgy beverte a fejét, hogy csak a szerencséjének köszönheti, hogy nem tört be a feje. A többiek jobban megijedtek, mint maga a sérült, végül szédülésmentesen folytatták mindketten előadásukat.


 
Esélylatolgatás
 
Bécit aludni sem hagyja az információ, hogy vajon Alek mennyivel verte le a szombat esti párbajon Gombit. Látni lehet, hogy az egóját kimondottan bántja. Közben Szandika és Anikó az esélyeket latolgatják: a rosszkislány szerint Éva a legerősebb a lányok közül, ám a szilikoncsoda ezt másképp látja. Nem hagyja, hogy a törtető lány lekörözze, úgyhogy újra felveszi a kesztyűt, és harcolni fog magáért.
 

Így buliztak a sztárok a díjkiosztó után - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-igy-buliztak-a-sztarok-hollywoodban-a-83-oscardijkioszto-utan.html Rubint Réka napokon belül szülhet!http://www.life.hu/anyaskodj/20110228-rubint-reka-napokon-belul-szulhet.html Kirk Douglas kilencven fölött sem veti meg a nőkethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-kirk-douglas.html Oscar 2011: Így vonultak a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-oscar-2011-igy-vonultak-a-vilagsztarok.html Mitől lesz a néző libabőrös? - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110227-cseke-eszter-s-takacs-andras-mitol-lesz-a-nezo-libaboros.html Ők viselték a legszebb ruhákat az Oscaronhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110228-elszomorito-valosag-keves-szineszno-tundokolt-az-idei-oscaron.html VV4: Szandikát irritálja Alekosz jelenlétehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-vv4-szandikat-irritalja-alekosz-jelenlete.html Elton John fiának Lady Gaga lesz a keresztanyja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-lady-gaga-lesz-elton-john-fianak-zachary-levon-furnishjohnnak-a.html