Charlie Sheen drog alkohol orgia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta Charlie Sheen botrányaitól hangos a sajtó - a színész most hatalmas fizetésemelést követel, mert állítólag "alulfizetett".

Charlie Sheen legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy egy két napig tartó, pornószínésznőkkel, alkohollal és drogokkal fűszerezett orgia után mentők szállították kórházba. Ekkor fogadkozott, hogy megjavul, és ismét bevonult a rehabilitációra. Most azt bizonygatja, hogy senkire sem mérges, ennek ellenére 50%-os fizetésemelést követel az őt ért lélektani gyötrelmek miatt, amik a Két pasi meg egy kicsi című sorozat leállása miatt érték. A sorozatot ugyanis Sheen legutóbbi botránya után a CBS tévécsatorna kénytelen volt leállítani, ami könnyen jelentheti a színész hatalmas bukását...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Alulfizetett vagyok. Ha azt nézzük, micsoda pénzeket keresnek velem a producerek, akkor nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem becsülnek meg engem" - vallotta a tévé ezidáig legjobban fizetett sorozatsztárja. A színész a Good Morning America műsorban azt is elmondta, most már tényleg jó úton jár, és véget vetett drogokkal fűszerezett időszakának: "Más lettem. Új szabályokat fektettem le magamnak. Másként gondolkodom. Mintha új szívet kaptam volna" - vallotta a színész, aki tisztában van azzal, hogy az emberek nehezen teszik túl magukat botrányos életvitelén.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.