Gigi és Jerzy mégis szexeltek a nyugiszobában?

szex VV Gigi VV Jerzy Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villából frissen távozott Gombi fogadást is kötne arra, hogy a show gerlepárja, Gigi és Jerzy egymáséi lettek a nyugiszobában.

A ValóVilág szeretetnagykövete szombaton távozott a műsorból, így most már nyíltan beszélhetett a benti eseményekről. Gombi elmondta, mit gondol Gigi és Jerzy románcának beteljesüléséről: "Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy Gigi és Jerzy szeretkeztek egymással. Olyan csillogás volt a szemükben, mikor kijöttek a nyugiszobából, ami teljes mértékben elárulta őket. Én még fogadást is mernék kötni rá" - mesélte a Borsnak Gombi.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


A tévénézők is tanúi lehettek a fiatalok zavarának, amikor Balázs a szombat esti élő show-ban néhány firtató kérdést tett fel a párocskának a kamera- és mikrofonmentes randijukat illetően. Jerzy alig tudott válaszolni Balázsnak, Gigi pedig erőltetett mosollyal próbálta leplezni lányos zavarát. Mikor pedig a szerelmesek egy órája véget ért a nyugiszobában, és a kamerák újra működésbe léptek, a következőket mondták egymásnak örömmámorban úszva, megfeledkezve az őket figyelő eszközökről: "Ezt az illatot nem szívesen mosom le magamról" - mondta Jerzy, mire Gigi így reagált: "Egy gyors fürdést azért végzek szerintem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.