VV4: Gigi terhességi tesztet kért!

Gigi terhesség Való Világ 4 VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő reggel Rácz hugica rosszullétre panaszkodott, hányingere volt. Jerzy körbeugrálta a lányt, és úgy vélte, hogy szükség lehet terhességi tesztre. Most milliókban tudatosult, hogy a kameramentes egy órában megtörtént, aminek meg kellett történnie.

Gigi rosszulléte

Kora reggel Alekosz és Éva azon morfondírozott, hogy Szandika biztosan a törtető lányt vinné párbajra, Béci és Laci pedig Jerzyt féltik. A fiú azonban mit sem törődött most a témával. Más dolga volt, mégpedig "szerelmének" ápolása: a táncos lábú lány ugyanis reggeli hányingerrel küzdött. Amikor a szépfiú felajánlotta Giginek, hogy kér neki terhességi tesztet, lehullt a lepel. Ezennel fény derült a nagy titokra: most már biztos, hogy a kameramentes egy órában a gerlepár összegyűrte a lepedőt.

Hamarosan indul a vadiúj websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Addig is játsszatok és nyerjetek velünk!



Kasza Tibi és L.L. Junior a villában

Ébredés után a luxusbörtön nappalijában egy stúdió várta a lakókat. Volt, aki gyermeteg boldogsággal vetette bele magát a zenélésbe: az érdi biztonsági őr és Béci például egyből feltalálta magát a billentyűk mögött, míg mások inkább minél messzebb kerültek a stúdiótól. Ezek után jött csak az igazi meglepetés, a lakók ugyanis üdvrivalgással két zenészt köszönthettek, akik néhány napig velük élnek majd. Azért nem ugrottak ki a bőrükből a fiatalok, de legalább a két fiú újra mosolyt csalt mindenki arcára, és egy kis békét hozott a villába. Jött a tehetségfelmérés: Jerzyn kívül nem panaszkodhat senki, legalábbis, ami a hangjukat illeti, az "elmegy" kategória első helyén nyomulhatnak.

Közös vacsora

Kasza Tibi megosztotta a lakókkal kedvenc ételének a receptjét, amit aztán közösen készítettek, majd fogyasztottak el. Anikó ismét az ájulás szélén áll, de most nem Béci, Király L. Norbi vagy Olivér láttán. Ezúttal L.L. Junior borzolta fel a kedélyeit, álmában sem hitte, hogy egyszer vele egy szobában fog aludni. A közös étkezés közben a görög okostojás boldogította a népet, amit Szandika nem bírt elviselni. Ha már nem ő van a középpontban, akkor bajban van a haza. Legalább most elérte, hogy kiöntse szívét a raggamoffin királyának. Tibi is hasonlóan feltalálta magát a villában, valójában mind a két fiú egy szempillantás alatt akklimatizálódott.

Éva és Anikó újabb hajba kapása

Az igazmondó hintától nem menekülhetett a két új lakó, Tibi és Junior sem. Kérdések sora fogadta őket, amelyekre maximális őszinteséggel kellett válaszolniuk. Így kiderült, hogy Junior legextrémebb szexuális helye a Városliget volt, Tibi pedig Évának magyarázkodott szingliségével kapcsolatban, majd bevallotta, hogy szexelne Anikóval. Amikor a fekete szépségre került a sor, a törtető lány belekötött, és kellemetlen helyzetbe hozta őt. Borult a bili - és most már biztos, hogy Ani sem szeretne többet egy levegőt szívni a felrobbant hajú lánnyal.

Szandika Tibi mellé feküdt

Eljött az alvás ideje, természetesen Alek ismét próbálkozott Évánál, hátha összehoznak valamit, de megint kapufát rúgott. A görög amorózó nem adja fel, de legalább addig is szórakoztatja a többieket. Közben Szandika befurakodott Tibi mellé, végül sikerült megtalálni a helyét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



Gigi és Jerzy mégis szexeltek a nyugiszobában?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110301-gigi-es-jerzy-vegre-szexeltek.htmlVV4: Éva hatalmasat koppant!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-valovilag4-szandika-gyulolkodik-alekosz-pedig-ejtette-evat-aki-hatalmasat-koppant.htmlVV4: Szandikát irritálja Alekosz jelenlétehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-vv4-szandikat-irritalja-alekosz-jelenlete.htmlVV4: Alekosz fölényesen nyerte a párbajt Gombi ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110226-vv4-alekosz-folenyesen-nyerte-a-parbajt-gombi-ellen.htmlA villalakók kiközösítik Alekoszt - Rosszul járhat, ha visszamegy?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110226-a-villalakok-kikozositik-alekoszt.htmlVV4: Éva mindenkire rátámadthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110225-vv4-eva-mindenkivel-ujjat-huzott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.