Sean Penn Scarlett Johansson sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja csak pletyka volt, most azonban már biztos: Sean Penn számára nem közömbös a nála huszonnégy évvel fiatalabb Scarlett Johansson.

A huszonhat éves szexi színésznő egy kellemes ebédet költött el a napokban a kétszeres Oscar-díjas színésszel, amikor lencsevégre kapták őket. A párocska állítólag remekül érezte magát a kubai étteremben, sokat nevettek és szinte végig mosolyogtak az együtt töltött órák alatt. Az ebédet állítólag Johansson kisasszony fizette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznőnek mostanában cseppet sem unalmas a magánélete: alighogy elvált Ryan Reynolds színésztől, máris egy igazi nagyvadra talált Sean Penn személyében. Románcuk januárban kezdődött, és a napokban készült az első kép, ahol együtt kapták őket lencsevégre a fotósok. A szerelmesek állítólag együtt érkeztek Madonna - Sean exneje - Oscar-gála utáni bulijába, ahol a szemtanúk szerint távolságtartóan viselkedtek egymással, de a kapcsolat félreérthetetlennek tűnt közöttük.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.