kiválasztás Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke ciklon lobbija révbe ért. A ValóVilág 4 történetében eljött a hetedik kiválasztás. A legtöbb jelet a szilikoncsoda kapta, így a következő párbajon neki kell ringbe szállnia egy általa választott ellenféllel. Béciék arra számítanak, hogy Szandika kiviszi Évát, és kinn is hagyja.

Készülődés a produkcióra

A Rácz testvérek reggelikészítés közben már a "nyereményüket" osztották fel. Még a cél közelében sem járnak, de ők már eladták a házat is, elmentek nyaralni, és a pénzből a családjukat is kisegítették. Majd a nap folyamán lázas készülődésbe fogtak a villalakók. A koreográfia volt már csak hátra, amit a zenével és dallal kellett összekombinálni az esti premierre.


Ezek után érkeztek a ruhák, jelmezek személyre szabottan. A bemutató előtti percekben verejtékeztek a homlokok, dobogtak a szívek, izzadtak a tenyerek. L.L. Junior csapata a Klikk, Kasza Tibi brigádja a Kultúrcsürhe volt. Mindkét együttestől fenomenális produkciót láthattunk, és már több százezer rajongó le is töltötte a szerzeményt.





Béci megcsinálta volna az összes lányt

Kasza Tibi és L.L. Junior late night show-ját láthattuk. El kellett játszani a villalakóknak, hogy már a ValóVilágnak vége, így a kérdések is úgy érték őket, mintha kiszabadultak volna a luxusbörtönből. Anikónak újabb kiszemeltje akadt, méghozzá Junior személyében. S mint megtudtuk, Béci "megcsinálta" volna az összes lányt, ha szingliként tölti mindennapjait a villában. Végül Alekosz negatív, pozitív kritikával illette a villabéli hölgyeket, mindezt ördögi szónoklattal fűszerezte.


Jerzy féltékeny Szandikára

Szandi és Gigi a csendespihenő alatt nagyon egymásra találtak. Elkezdtek cicázni egymással, amit Jerzy fél szemmel végignézett, és nemtetszését nyilvánította ki Rácz huginak. Féltékeny lett a vetkőzős szépfiú, és az asztalra csapott. Szerinte túl sokat engednek meg maguknak a lányok, és megkérte Gigit, hogy ilyen többet ne forduljon elő. Majd a két lány éjszaka csajosan kipletykáltaJerzyt a háta mögött.


Ani és Junior románca

A fekete démon ismét kivetette csápjait, ezúttal L.L. Juniort szeretné megkaparintani. Előtte azért Béci felvilágosította a rapper srácot, hogy tudja, kivel áll szemben: Király L. Norbi, jómaga, s Olivér után talán beállhat ő is a sorba. A kerítés közben váratlanul Szandika féltékeny lett, és Alek karjaiba rohant és egymást vigasztalták.



Kiválasztás: Szandikára került a zöld kendő

A plasztikcica beállt a sorba és kampányolásával bezsebelt három jelet is társaitól. Az "i"-re a pontot Laci tette fel. A taktika győzött az ösztön felett, így a legközelebbi párbajon Szandikát láthatjuk viszont a stúdióban. Emellett Béci, Gigi, Ani, Éva és Jerzy is kapott egy-egy jelet. Kérdés már csak az, hogy vajon Gombi és Olivér után Szandibandi taktikája megtöri-e a jeget, vagy a feltöltött ajkú lány is a többiek sorsára jut?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.