Való Világ 4 Szandika VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikcica mostanában napraforgó életmódot űz a villán belül. Ezúttal meglepő információ hagyta el duzzadt ajkát, miszerint nem szeretne a házban tovább lábat lógatni.

Gigi eltávolodott Jerzytől

A gerlepár kapcsolata, úgy tűnik, lassan, de biztosan zátonyra fut. Pár napja Jerzynél felütötte fejét a zöld szemű szörny. Mindez amiatt, hogy Gigi Szandika ujját szopogatta, egyfajta cicázásként. A Rácz hugica azóta se tudta megemészteni a sztorit, és közömbösen viselkedett a vetkőző fiúval, aki ezt szóvátette. Erre a szerelmesek szerelme megingott - immáron sokadjára.

Két orgazmus egy pincértől? Nézd meg új websorozatunkat!



Villa Olimpia

Újabb kihívás várt a luxusbörtön foglyaira. Az általános iskolai dressz nagyon csinosan állt a lányokon - a hulahoppkarikáról azonban ez kevésbé volt elmondható. A fiúknak pedig dudorodott elöl a feszülős tornacucc - már akinek. A falka hímjei szalaggal próbálkoztak fitneszbemutatót tartani, ha éppen nem fojtották meg magukat. Végül meglovagoltak egy tornaszert, amitől Alekosz szexuális fantáziája beindult. A Villa Olimpiát Gigi nyerte.

Szandikának eljárt a szája

Legádázabb ellenségének, Évának árulta el a szilikoncsoda, hogy bizony ő nem szeretne visszatérni a villába. Kérte, hogy senkinek se árulja el ezt. Természetesen a törtető lány nem tudta befogni a száját, és lelki társának egyből kifecsegte Dika titkát, aki nem akarja, hogy a társai a vérét szívják emiatt.

Anikó kiborult

A villalakók vasárnap este játék formájában mondhatták el egymásnak, hogy mit gondolnak a másikról. Szavak, pontosabban negatív sztereotípiák voltak cetlikre felírva, amiket képletesen egymásra kellett pakolni, mint kiválasztáskor a jeleket. Ezáltal felszakadtak a régi sebek. A hisztis, undok, kétszínű, pletykás, rosszindulatú jelzők bajnoka egyértelműen Éva lett. Fura módon a két legjobb span, Éva és Alek zúdították egymásra a negatív jelzőket, de a görög amorózó szerint szép dolog a szerelem. Mi sem bizonyítja jobban, hogy utána is klikkesedtek, és ahogy a mondás tartja: két szerelmespár mindig együtt jár.

Majd Ani és Szandi zördült össze azon, hogy a szőke vadmacska veszíteni szeretne a párbajon. A fekete szépség megsiratta az információt, a többiek csak remélhetik, hogy pityergésével nem hoz rá bajt, ahogy a többi kiesőre.




Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



VV4: Anikón átlátnak villatársaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-vv4-anikon-atlatnak-villatarsai-es-ketszinunek-tartjak.htmlVV4: Éva nem kívánja Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-vv4-elkeszultek-a-villa-slagerek.htmlVV4: Éva vagy Szandika nyerné a párbajt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-vv-evi-vagy-vv-szandi.htmlVV4: Robbant a bomba Anikó és Éva közt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-vv4-robbant-a-bomba-aniko-es-eva-kozt.htmlVV4: Lakóhelyén nem ismerik, és nem szeretik Szandikát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-valo-vilag-4-itt-lakik-szandika-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.