Lebukott! Whitney Houston lánya drogozik

drog kokain Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston lánya máris szülei nyomdokaiba lépett.

Hiába tette tönkre édesanyja mesés karrierjét és szülei házasságát a drog, most úgy tűnik, a tizennyolc éves sztárcsemete is édesanyja kábítószerekkel szegélyezett útjára lépett - legalábbis ezt állítja a National Enquirer magazin.

AFP
AFP

A bulvárlap tulajdonába került ugyanis néhány olyan fotó, melyeken az akkor még csak tizenhét éves lány kokaint szippant és alkoholt iszik. A képeket állítólag a lány - Bobbi Kristina Brown - exbarátja tette közzé, hogy felhívja Whitney figyelmét elhanyagolt gyermekére. Kristina szerint azonban egészen másként történtek a dolgok: "Valóban nagyon 'kedves' ember lehet az, aki ilyenre képes. Pontosan olyannak állítanak most be, hogy kétség se legyen afelől, milyen ember vagyok. De természetesen mindez az igazságtól igen távol áll. A legszomorúb az az egészben, hogy az emberek pénzért mindenre képesek" - vallotta Bobbi a közösségi oldalán.

Néhány órával később a tizennyolc éves lány oldaláról már az is kiderült, ki adhatta el a képeket a sajtónak: "Az a személy, aki mindezt tette velem, egy szörnyű párkapcsolat maradványa. Én szerelmes voltam, ő szerelmes volt a pénzembe. Azt hiszem, sikerült megtanulnom a leckét. A családom most mellettem áll, és ez az, ami számít" - írta Whitney lánya.


VV4: Eljárt Szandika szája!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110307-vv4-eljart-szandika-szaja.htmlEgy hely, ahol bármi megtörténhet..http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110307-viasat3-eden-hotel-a-luxus-paradicsom-ahol-minden-megtortenhet.htmlVV4: Anikón átlátnak villatársaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-vv4-anikon-atlatnak-villatarsai-es-ketszinunek-tartjak.htmlTragédia! Gyászol a szépséges színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-dobo-kata-gyaszol-titokban-tartotta-edesapja-halalat-a-szineszno.htmlTaktikázás a köbön: Szandika megy párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-7-kivalasztas.htmlBritney: "A szajha visszatért, és jobb, mint valaha"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-a-v-magazin-fotozta-britney-spearst-aki-kijelentette-a-szajha.htmlRobbie Williamsnek titkos viszonya volt a szupermodellelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-robbie-williams-es-naomi-cambell-titkos-viszonya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.