Guy Ritchie rendező testvér családalapítás popdíva gyermekáldás Madonna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén több angol pletykalapban is megjelent a hír, hogy Guy Ritchie ismét apa lesz. A rendező szóvivője mára meg is erősítette az örömhírt. 

Madonna exe harmadszor lesz apuka, modell barátnőjének, Jacqui Ainsely-nek pedig ez lesz az első gyermeke. Vasárnap röppent fel a hír, hogy a pár szülői örömök elé néz, amit a pár szóvivője ma meg is erősített.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Guy Ritchie rendező


"Guy és Jacqui elutaztak pihenni, hogy nyugalomban ünnepelhessék gyermeküket, és nevet válasszanak neki. Úgy gondoljuk, hogy hamarosan össze is házasodnak" - mondta a pár egy közeli barátja.

Jacqui Ainsely már nagyon régen szeretett volna anyuka lenni. "Számomra nagyon fontos a család, és természetesen szeretnék gyerekeket" - mondta egy interjúban. "Szerencsére még fiatal vagyok, nem kell elsietnem a dolgokat. Szeretném, ha minden nagyon természetesen történne."

Guy Ritchie és Jacqui 2010 tavaszán jöttek össze, és három hónapja költöztek össze.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.