VV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!

szex egér VV Gigi VV Jerzy Való Világ 4 VV Szandika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa gerlepárja nem tud mit kezdeni testi vágyaival, így már a kamerák előtt, a paplan alatt is szexeltek. Majd a maszatolás utáni párbeszédből az is kiderült, hogy a szépfiút valószínűleg hamar utolérte az ejakuláció.
Új vendég a villában

Egy kis szürke egér jelent meg a villa udvarán. Szandika és Alekosz vette észre a rágcsálót az éjszaka közepén. Etették, édesgették, babusgatták, sőt el is nevezték Csengettyűnek. Reggel közölték a többiekkel a jó hírt, de szinte senkit nem zaklatott fel, csak kettejüknek volt érdekes ez az esemény.

Cserekereskedelem - Éva kiborult

A lakóknak a nyugiszobában kellett türelmesen várniuk, míg ki nem pakolták az egész villát - csak a ruhák maradtak. Hajlakk, ételek, italok, fésű, cigi, tusfürdők, betétek, tamponok, szinte minden eltűnt az új feladat miatt. Éva teljesen elveszítette önuralmát, mikor rájött, hogy cigaretta sincs. A játék: a villa javait felosztották a szerkesztők, minden játékos mást birtokol, majd ezek után cserekereskedelmet kell folytatniuk. Első körben Béci és Anikó próbálkozott meg a feladattal, a hűtőért ment a boksz.

Alekosz és a kereskedelem

Az okostojás félvállról veszi a feladatot. Hol könnyelműen cserélget, hol rámenősen küzd azért a portékáért, amire szüksége van. Évát 5 mini hajzseléért ostromolta, majd betámadta Jerzyt, ugyanis a nyugiszobát nála lehet bérelni, és a szobáért szerinte hajzselé jár. Éva viszont harcba szállt, és gonosz, önző módon senkinek sem ad hajformázót, nehogy Alekosz megkaparintsa.

Szandika mindenkit megvezetett

A szilikoncica magára pakoltatta a jeleket azért, hogy kivigye Évát. Nap mint nap ezt hangoztatta a villa falain belül. Ám miután begyűjtött három jelet, hirtelen megváltozott minden. Szandika kint szeretne maradni és a legerősebb játékost fogja kihívni. Mindenkinek csalódást okozott ezzel a kijelentésével.

Gigi és Jerzy szexelt

A villa gerlepárja azt tette, amit a szívük és a testük diktált. Már nem rejtik véka alá vágyaikat, nem törődnek a kamerákkal. Gátlástalanul vetették bele magukat az éjszakába. Ahogy telnek az órák, napok, hetek, hónapok, egyre felszabadultabbak. Az este nem fékezték magukat, a paplan alatt önfeledten ungabungáztak, de a párbeszédből ítélve Jerzy egyelőre gyorstüzelő.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




VV4: Eljárt Szandika szája!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110307-vv4-eljart-szandika-szaja.htmlVV4: Anikón átlátnak villatársaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-vv4-anikon-atlatnak-villatarsai-es-ketszinunek-tartjak.htmlVV4: Éva nem kívánja Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-vv4-elkeszultek-a-villa-slagerek.htmlVV4: Robbant a bomba Anikó és Éva közt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-vv4-robbant-a-bomba-aniko-es-eva-kozt.htmlVV4: Lakóhelyén nem ismerik, és nem szeretik Szandikát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-valo-vilag-4-itt-lakik-szandika-video.htmlVV4: Alekosz hárpiának nevezte Éváthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-vv4-alekosz-harpianak-nevezte-evat.htmlVV4: Gigi terhességi tesztet kért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110301-vv4-gigi-terhessegi-tesztet-kert.htmlVV4: Éva hatalmasat koppant!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-valovilag4-szandika-gyulolkodik-alekosz-pedig-ejtette-evat-aki-hatalmasat-koppant.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.