Palik László autóverseny Ausztrália és Óceánia Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat hónap után hazatért Ausztráliából Palik László és családja.

A Forma-1-es közvetítések riportere tavaly augusztus 31-én lemondott a Hungaroring Sport Zrt. elnöki posztjáról, majd külföldre utazott feleségével, az RTL Klub műsorvezetőjével, Marsi Anikóval és fiaival. Sokáig senki sem tudta, hová tűnhetett a népszerű család, majd kiderült: Ausztráliában telepedtek le.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Az elmúlt években ilyet nem nagyon mondtam, szabadságra megyek, mostantól csak a szeretteimre akarok koncentrálni. Vilmos fiamnál nemrég betegséget, kruppot diagnosztizáltak, amely nem drámai, viszont súlyos tünetekkel jár. Éjszakánként fulladásos rohamai voltak, rendszeresen jött hozzánk a mentő. Az orvosok azt mondták, öt-hatéves korára kinövi, de a legjobban úgy kezelhető, ha egyszer megússza a telet" - indokolta Palik László, hogy miért utaztak az itthoni hidegből a világ másik végére.

Akkor azt ígérte, március környékén már újra itthon lesznek, hiszen továbbra is Magyarországon szeretnének élni. A Blikk a napokban értesült arról, hogy a Palik-Marsi házaspár hazaérkezett, és a Balaton-parti házukba már vissza is költöztek. "Egy siófoki élelmiszer-áruházban találkoztam Palik Lászlóval és a fiával, együtt vásároltak. A riporternek jóa színe, de elég soványnak tűnt" - vallotta egy szemtanú a Blikknek.

Vajon mihez kezd hazatérte után az egykori autós fenegyerek? Minden bizonnyal a világlátott Palik Lászlónak most van intéznivalója bőven, de azt még nem tudni, mikorra tervezi ő és családja a nyilvános "visszatérést".

VV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.htmlMadonna gyermekeinek kistestvére lesz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-guy-ritchie-ismet-apa-lesz.htmlNőnek öltözött a James Bond-filmek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-nonek-oltozott-daniel-craig.htmlCharlie Sheent kirúgták saját sorozatábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-charlie-sheent-kirugtak.htmlMagyar pulit vett a híres milliárdoshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-pulit-vett-mark-zuckerberg.htmlLebukott! Whitney Houston lánya drogozikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110307-whitney-houston-lanya-drogozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.