VV4: Béci terrorizálja Alekoszt: "Megkeserítem az életed!"

Való Világ valóságshow VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szóváltás kellős közepette Béci közölte Alekosszal, hogy ne tudja meg, a kinti világban mire képes. Ismét provokálni próbálta a görög okostojást, hátha a rejtett agressziót ki tudja hozni belőle. Mivel nincs, ezért ez ismét kudarcba fulladt.

Cserekereskedelem hete

A kufárkodás hete még mindig tart, ami annyit jelent, hogy mindenkinek megvan a maga kis java, amivel kereskedhet. Adnak, vesznek, csereberélnek, ha szükségét érzik. Ismét zsibvásárra került a sor, fenomenálisan alakítják a piaci kofa szerepét. A szieszta órák felett viszont Béci rendelkezhet. Állítása szerint nem szeretne keménykedni, ehhez képest eléggé kihasználta helyzetét. Majd a luxusbörtön lakói licitálhattak is, miközben Alek újból kiosztotta Anit és Bécit az ágyhasználat miatt.


Videoklip a VV-slágerekből

A Kultúrcsürhe bandának kissé nehezére esett a feladat, mert a helyszín nem volt kompatibilis a dallal. Azért így is ügyesen és kreatívan megoldották a videoklip forgatását. Laci közben megint bedurvult, és elveszítette a türelmét Alek poénja miatt. Anikó viszont úgy véli, hogy mostanában elszaladt a ló a nagy mackóval, s megszólta az ügyvéd úr agresszióját.


A kihívás óta Szandika a téma

Szandika a kihívás óta még mindig napirenden van, amiért barátját, Bécit viszi ki párbajozni. Nem értik, nem tudják felfogni, hogy miért tette ezt. Rácz úr egyébként se hangolódott még a harcra, pedig nagyon szeretne visszatérni villába, de egyelőre relaxálni se képes.



Béci megfenyegette Alekot

Alek és Béci háborúja nemhogy csitulna, csak még jobban elfajul, már szinte folyamatos az egymásnak feszülés. Miután a szieszta joga Rácz úré lett, Alek úgy gondolta, ha Béci nem tisztelte az ágyhasználati jogát, akkor most ő sem fogja Béla szieszta birtoklását. Folyamatosan provokálja a görög okostojást, és saját magának próbálja nagyképűen bebeszélni, hogy a ValóVilágot ő fogja nyerni. Majd szó szót követett, amikor is a rapper srác megfenyegette a görög csajozót, hogy a kinti világban sok mindenre képes.


Ládacsere

A szerencse forgandó, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a kincses ládák össze lettek cserélve, ahogy benne a javak is. A legjobban Éva járt, aki Gigi ládája mellett tette le a voksát, és tele volt cigarettával. Majd kiugrott a bőréből a törtető lány, a többi lakó pedig a szemük sarkából ölték meg Évát.




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


VV Zsófi nagyobb mellekkel próbál érvényesülni!http://www.life.hu/legykepben/20110310-vv-zsofi-nagyobb-melleket-akart.htmlVV4: Szandika taktikát váltott, és Bécit viszi ki párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-vv4-a-taktikazas-utan-szandika-becit-viszi-ki-parbajozni.htmlVV Anikó miatt szakított L.L. Juniorral a barátnőjehttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110309-vv-aniko-miatt-szakitott-junior.htmlÖsszepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.htmlVV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.