házasság Való Világ szerelem párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évfordulójuk alkalmából Bécit szerelme, Adrienn nagy meglepetéssel várta. A lány ugyanis azt tervezgette, hogy férjül kéri a villa szépfiúját, ha kiesik a párbajon.

Nem akármilyen vigaszdíj várta volna Bécit, ha ma elvérzik a párbajon: barátnője, Adrienn úgy döntött, megkéri szerelme kezét. A pár a párbaj utáni napon ünnepli első évfordulóját, és bár már négy hónapja nem láthatták egymást, Adrienn szerelme a fiú iránt csak még erősebb lett - értesült a Bors.

Fotó: Mudra lászló
Fotó: Mudra lászló

"Azonnal hozzámennék feleségül, az elmúlt négy hónap csak még erősebbé tette az érzéseimet. Szombat este Béci apukája egy vidéki buliban zenél, távozása esetén biztosan ott ünnepeltünk volna családi körben, barátokkal. Mivel mindketten a szüleinkkel élünk, egy diósjenői panziót néztem ki, ahol végre kettesben lehetnénk. Az összeköltözéssel is vártunk, ezek után végre ez is megtörténhetne. De az sem kizárt, hogy - akár illik, akár nem - én kérem meg a kezét. 13 éve ismerem, minden gondolatát, mozdulatát, szavát előre tudom. Benne látom a gyermekeim apját, és szerintem soha nem volt még ilyen erős köztünk a kötelék" - nyilatkozta Adrienn.

Adrienn elmondta, annak is örült volna, ha Béci kiesett volna. "Neki most könnyebb, van egy képe rólam, elég ránéznie és bízhat bennem. Engem itt kint azonban számos inger és támadás ér vele kapcsolatban. De ez is csak megerősítette az érzéseimet" - tette hozzá Adrienn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.